Με μεγάλη συμμετοχή η συνεστίαση του ΚΚΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε η Κομματική Οργάνωση Ωρωπού του ΚΚΕ την φετινή της συνεστίαση το μεσημέρι της Κυριακής 11/12/2016, στο πλαίσιο της οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος.

Χαρακτηριστικό της επιτυχίας ήταν ότι η εκδήλωση στηρίχτηκε από το σύνολο, σχεδόν, των μικρομεσαίων επαγγελματιών και αυταπασχολουμένων της περιοχής, οι οποίοι προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της οργάνωσης, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους παραβρισκομένους, αναφέρθηκε στις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Μεταξύ άλλων τόνισε την ανησυχία του Κόμματος για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, την γενίκευση των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων αποτέλεσμα της όξυνσης της καπιταλιστικής κρίσης.

Επίσης υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ παλεύει ενάντια στον καπιταλισμό που γεννάει φτώχεια-πολέμους-προσφυγιά καθώς και ότι οι κομμουνιστές δεν έχουν λείψει από κανέναν καθημερινό αγώνα για την καλυτέρευση της ζωής των λαϊκών στρωμάτων.

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε το συγκρότημά της συντονιστικής επιτροπής αναπήρων, οι οποίοι στηρίζουν τις εκδηλώσεις του Κόμματος μας. Με εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα έδωσαν το ρυθμό στα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ οι οποίοι από νωρίς είχαν κατακλύσει την αίθουσα της εκδήλωσης και μέσα σε συντροφικό κλίμα τραγούδησαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες.