Με πολύ κέφι η υπέροχη Μουσική Παραδοσιακή Βραδιά στον Ωρωπό

Μια υπέροχη Μουσική Παραδοσιακή Βραδιά είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 στον Ωρωπό, στη Θέση Αλώνια, στο πάρκο Ιωάννη Κουρούπη, μέσα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2022 που διοργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ωρωπού.

Η Παράδοση είχε την τιμητική της ξεκινώντας με τραγούδια από τη Σμύρνη, ενώ στη συνέχεια το κέφι άναψε και ο κόσμος που παρακολούθησε έγινε μια μεγάλη χορευτική παρέα, σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που ετοίμασαν οι μουσικοί:

Τραγούδι: Παναγιώτης Σδούκος

Κλαρίνο: Χρήστος Χάρης

Βιολί: Κώστας Χρυσικόπουλος

Λαούτο: Ιωάννης Τούσιας

Κρουστά: Θανάσης Λάκκας.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Ωρωπού και Πρόεδρος της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Λούπης, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όοοι παρευρέθηκαν και ευχήθηκε να απολαύσουν μια υπέροχη μουσική βραδιά.

Στη συναυλία παρέστησαν ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ωρωπού Άγγελος Καλύβας, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω Άγγελος Χατζηιωάννου, οι Αντιδήμαρχοι Αυλώνα Νίκος Τζεβελέκος και Συκαμίνου Δημήτρης Σαμπάνης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ιωάννης Κανελλόπουλοος, ο Πρόεδρος της Β/μιας Σχολικής Επιτροπής Παναγιώτης Κιούσης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Τ.Κ. Ωρωπού Θανάσης Μακρυγιάννης και Θανάσης Κουρούπης, Τ.Κ. Αυλώνα Θωμάς Μακροδημήτρης, η συγγραφέας και Πρόεδρος του Συλλλόγου «Αγία Σκέπη» Μαίρη Κασαμπαλάκου και πλήθος κόσμου που διασκέδασε με την ψυχή του. Ο Νεοσύστατος Σύλλογος Εθελοντών Ε.Σ.Δ.Ω. του Δήμου Ωρωπού επαγρυπνούσε και ήταν σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο.