Με πολύ κέφι ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού και Πνευματικού Ομίλου Νέων Παλατίων Ωρωπού

Με πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού και Πνευματικού Ομίλου Νέων Παλατίων, το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου, στο κέντρο ATLANTIS.

H νεοεκλεγείσα διοίκηση διοργάνωσε, φέτος, μια από τις πιο επιτυχημένες και εντυπωσιακές διαχρονικά εκδηλώσεις του Ομίλου, καθώς ήταν άψογη οργανωτικά. Κυριάρχησε το κέφι, ο χορός, η πλούσια λαχειοφόρος  και οι εκπλήξεις από τον πάντα ευρηματικό,  πνευματώδη και ετοιμόλογο Πρόεδρο κ. Μιχάλη Πολυχρόνη και τους συνεργάτες του.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ATLANTIS, τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου άνοιξαν τη βραδιά με παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας μια ευχάριστη, ζεστή  ατμόσφαιρα.

Ακολούθησε η σύντομη ομιλία του Προέδρου του Ομίλου κ. Μ. Πολυχρόνη, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και τους ευχήθηκε μια καλή χρονιά.

Ακολούθησε χαιρετισμός του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέργιου Γκικάκη, εκ μέρους του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση, του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής κ. Αθανάσιου Μπούρα και της Περιφερειακής Συμβούλου κας Ιωάννας Στεργίου.

Ο χορός συνεχίστηκε με πολύ κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, από τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου, ο οποίος με την παρουσία του αποτελεί θεματοφύλακα της ιστορίας και της παράδοσης των αλύτρωτων πατρίδων της Μικράς Ασίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Όμιλος βράβευσε στο πρόσωπο των κ. Κ. Ρόκκου και Δ. Σισμανίδη την Ναυτιλιακή Εταιρία TST International S.A. για την συνεχή προσφορά της στον Όμιλο των Νέων Παλατίων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και   πρώην Δήμαρχος κ. Γιάννης Οικονομάκος, η σύζυγος του Δημάρχου Ωρωπού κα Μαίρη Ρούσση,  ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιώργος Γαβριήλ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στέλιος  Κοροβέσης, ο  Αντιδήμαρχος Ωρωπίων κ. Γιώργος Δάβρης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανος Δάβρης, ο Πρόεδρος του Ν.Π,Δ,Δ, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Μιχάλης Τόλιας, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης και Νέων Παλατίων κ. Θεοφάνης Καζαμίας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Γιασημάκης, Άγγελος Χατζηιωάννου, Πέτρος Δέδες, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιώργος Αρμυριώτης και ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Γαζβινιάν.

Επίσης ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Ηλιάσκος, ο πρώην Κοινοτάρχης Μαλακάσας  κ. Κωνσταντίνος  Λίτσας, ο Πρόεδρος της ΝΕΟΣΩ κ. Παναγιώτης Αθανασόπουλος, το Εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. του ΟΣΕ κ. Δημήτρης Κιούσης, Πρόεδροι Συλλόγων και Αθλητικών Σωματείων, το μέλος του Δ.Λ.Τ.Σ. Ω.  κ. Διονύσης Καμπιώτης και πλήθος κόσμου.