Με πολύ κέφι ο ετήσιος χορός του Συλλόγου «Ενεργοί Πολίτες Δηλεσίου»

 

Διασκέδασαν με την ψυχή τους στον ετήσιο χορό  τους οι Ενεργοί Πολίτες «Ερμής» στο Δήλεσι, το βράδυ, του Σαββάτου, 1η  Σεπτεμβρίου, όπου έδωσαν βροντερό παρόν  δεκάδες  μέλη και οι φίλοι του συλλόγου.

Παρουσία του Δημάρχου Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πλούσια δράση του συλλόγου αλλά και Δημοτικών Συμβούλων, οι Ενεργοί Πολίτες απέδειξαν ότι είναι «ενεργοί» και στη διασκέδαση, σε μια αξέχαστη βραδιά όπου είχε δημοτικούς παραδοσιακούς χορούς, τραγούδι και πολύ κέφι.

Στις δύσκολες οικονομικά περιόδους που περνάμε οι Ενεργοί Πολίτες απέδειξαν ότι ενώνουν τους Δηλεσιώτες και τους χαρίζουν υπέροχες βραδιές.

Το ευχάριστο είναι ότι κάθε εκδήλωσή τους αγκαλιάζεται από όλους και ο Σύλλογος έχει αρχίσει να γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής και πολιτιστικής δραστηριότητας της περιοχής.

Με πρωτεργάτες τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Μούσιο και τον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Διονυσόπουλο αλλά και τους άξιους συνεργάτες τους στο Διοικητικό Συμβούλιο, έχει δημιουργηθεί μια κυψέλη δράσης και προώθησης σημαντικών προβλημάτων του Δηλεσίου, τα οποία με την βοήθεια της Δημοτικής Αρχής βρίσκουν τη λύση τους.

Οι Ενεργοί Πολίτες με την παρουσία τους καθημερινά αποδεικνύουν ότι όταν υπάρχει θέληση, ανιδιοτέλεια, δημιουργική διάθεση και αγαστή συνεργασία με την Δημοτική Αρχή μπορούν να γίνουν σημαντικά πράγματα σε μια τοπική κοινωνία βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων.