Με  σαρδέλα, κρασί και λαϊκό γλέντι η ετήσια Γιορτή Σαρδέλας στο Μόλο Ωρωπού

Η ετήσια «Γιορτή της Σαρδέλας» αναβίωσε και φέτος, το Σάββατο 7 Ιουλίου,  στο Μόλο των Νέων Παλατίων Ωρωπού, παρουσία του Δημάρχου  κ. Θωμά Ρούσση.

Η «Γιορτή της Σαρδέλας» διοργανώθηκε από το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Σκάλας Ωρωπού «Άγιος Γεώργιος» και προσέλκυσε εκατοντάδες άτομα  που τίμησαν την καθιερωμένη αυτή πρωτοβουλία, η οποία περιελάμβανε καλό κρασί, μεζέδες και φυσικά σαρδέλα στα κάρβουνα.

Από νωρίς η μυρουδιά της σαρδέλας που σιγοψήνονταν στα κάρβουνα ήταν έντονη στο λιμάνι, καλώντας τον κόσμο σε ένα  πανηγύρι με παραδοσιακά και νησιώτικα τραγούδια από λαϊκή ορχήστρα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ανδρέας Παπαπάνου στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για τη συνδρομή της για τη διοργάνωση της εκδήλωσης  αλλά και όσους παρέστησαν.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Βελτανιώτης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος κ. Μ. Τόλιας, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Αν. Θεοδώρου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νέων Παλατίων και  ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού κ. Δ. Καμπιώτης.