Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό τα Κούλουμα στο Πάρκο Κουρούπη στον Ωρωπό

Με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι, αλλά και το πατροπαράδοτο πέταγμα του χαρταετού,  κάτω από ιδανικές, καιρικές συνθήκες, γιορτάστηκαν τα Κούλουμα, την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, στο ανακαινισμένο Πάρκο «Ιωάννη Κουρούπη», στο Χωριό Ωρωπός, που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινοτική Αρχή του Δήμου Ωρωπού.

Από το πρωί δεκάδες άτομα μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν το χώρο για να χαρούν την ηλιόλουστη μέρα αλλά και για να γευτούν τη φασολάδα, τα σαρακοστιανά εδέσματα και  το άφθονο κρασί. Να τραγουδήσουν και να χορέψουν με τη ψυχή τους.

Το χορό έσυραν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ωρωπού Θανάσης Μακρυγιάννης και ο παπά Σπύρος, για να ακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι υπό τους ήχους δημοτικών και νησιώτικων τραγουδιών.

Στα διπλανά γήπεδα βόλεϊ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου τα παιδιά έδιναν τη δική τους ξεχωριστή μάχη για να ξεδώσουν να χαρούν τη μέρα.

Ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που στα Αλώνια επιχειρούσαν να πετάξουν το χαρταετό τους με αρκετή επιτυχία.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Αρμυριώτης, οι Αντιδήμαρχοι Ωρωπού Νίκος Λούπης και Αυλώνα Άγγελος Καλύβας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μαρκοπούλου Γιάννης Μίχας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Τσεκρεζής και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μιχάλης Τόλιας.