Με τον Κώστα Μακεδόνα ολοκληρώθηκαν τα ΖΥΓΟΜΑΛΕΙΑ 2022 στον Αυλώνα

Είναι μια αυθεντική καθαρή λαϊκή φωνή που σε κερδίζει. Τραγουδάει με ψυχή και σε καθηλώνει. Σοβαρός και μετρημένος μπορεί ακόμα και να ξεσηκώσει το κοινό του. Ο Κώστας Μακεδόνας μάγεψε το βράδυ του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία του Αυλώνα τους θαυμαστές του, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΖΥΓΟΜΑΛΕΙΑ 2022 «Καλοκαίρι 2022», του δήμου Ωρωπού, που συνδιοργάνωσαν το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και η ΚΕΔΩ.

Ο Κώστας Μακεδόνας με παλιά και νέα τραγούδια μας ταξίδεψε στο χθες, παρέα με την εξαιρετική τραγουδίστρια Χριστιάνα Γαλιάτσου. Μας έκανε να σιγοτραγουδήσουμε επιτυχίες της νιότης μας και μας γοήτευσε με την ερμηνεία του.

Ήταν η τελευταία εκδήλωση των φετινών εκδηλώσεων του δήμου Ωρωπού και, σαφώς, μια από τις κορυφαίες που σημάδεψαν με θετικό πρόσημο την προσπάθεια να βρεθούμε ξανά και να συναντηθούμε στις πλατείες μετά από δύο χρόνια παύσης λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.

Η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων έπεσε και μάλιστα με τον πιο ωραίο τρόπο.  Έδωσε χαρά και γλύκανε το Σαββατόβραδο, όσων παρευρέθηκαν σε μια συναυλία που συγκίνηση και έγραψε τη δική της ιστορία στα Ζυγομάλεια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αυλώνα Ν. Τζεβελέκος και Γ. Παπαγιάννης Αφιδνών Γ. Δήμας, Συκαμίνου Δημήτρης Σαμπάνης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αγγ. Καλύβας, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Χρ. Κούτσουρης, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Αυλώνα Έφη Κρέμου, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Λίτσας ο Υποψήφιος Πολιτευτής  του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Χρήστος Ξενοκώστας και πλήθος κόσμου που καταχειροκρότησαν τον Κώστα Μακεδόνα και την ορχήστρα του.

Ο Αντιδήμαρχος Αυλώνα Νίκος Τζεβελέκος και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού Άγγελος Καλύβας προλόγισαν τη Συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στον Αυλώνα μέσα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΖΥΓΟΜΑΛΕΙΑ 2022.