Με την παρουσία του Γ. Πατούλη ο ετήσιος χορός της Ο.Σ.Ω.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της, η Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού (Ο.Σ.Ω.), την Κυριακή 24 Μαρτίου, στον πολυχώρο Atlantis, όπου παρευρέθηκε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης.

Ο Πρόεδρος της Ο.Σ.Ω. κ. Γιώργος Παναγόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό του έκανε τον απολογισμό του έργου της Ομοσπονδίας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα διόδια και στον έλεγχο ποιότητας νερού που διενεργείται από ομάδα επιστημόνων, στο κάμπο του Ωρωπού, εξ αιτίας της μόλυνσης του Ασωπού ποταμού.

Αναφέρθηκε, επίσης, στην πολιτιστική παρουσία της Ο.Σ.Ω., η οποία το επόμενο διάστημα θα διοργανώσει ειδική ημερίδα με θέμα την αξιοποίηση του Αμφιαράειου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Βουλευτές της Ν.Δ. κ. Γιώργος Βλάχος και των ΑΝΕΛ κ. Κωνσταντίνος Κατσίκης, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής  κ. Γιώργος Πατούλης, ο πρώην Βουλευτής και Δήμαρχος Αθηναίων κ. Λεωνίδας Κουρής,  οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Γιώργος Γιασημάκης και Διονύσης Καμπιώτης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κα Ιωάννα Στεργίου και Στέλιος Κοροβέσης οι Αντιδήμαρχοι Καπανδριτίου κ. Δημήτρης Βελτανιώτης και Ωρωπού Γιώργος Δάβρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Στέφανος Δάβρης και του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Μιχάλης Τόλιας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων, επιχειρηματίες και μέλη της ΟΣΩ.