Με τις υπογραφές Ρούσση-Γιασημάκη η απαίτηση της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. για επιστροφή 5.000.000 € από τον δήμο Ωρωπού


Η απαίτηση της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. για την επιστροφή ποσού ύψους 5.000.000 € για καταβληθέντα δημοτικά τέλη στον δήμο Ωρωπού, επικαλούμενη πρόσφατες αποφάσεις του ΣτΕ, έχει τις υπογραφές των κ.κ. Ρούσση και Γιασημάκη καθώς αυτοί ήταν που επικύρωσαν με απόφαση δημοτικού συμβουλίου την 25η Απριλίου 2018, την συμφωνία τους με την ύπαρξη διοδίων στην περιοχή μας.

Οι ίδιοι ήταν ομιλητές, τέσσερις ημέρες μετά,  σε συγκέντρωση της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Ωρωπού, με καλεσμένο τον υπουργό των διοδίων κ. Σπρίτζη, όπου επισφράγισαν μαζί του την συμφωνία τους με τους εργολάβους των δρόμων.

Και οι δύο γνωρίζουν ότι με τον νόμο 4337/2015, ο οποίος συμπληρώθηκε από τον νόμο 4530/2018, οι εργολάβοι οι οποίοι λυμαίνονται τους εθνικούς δρόμους απαλλάσσονται της υποχρέωση καταβολής δημοτικών τελών. Είναι οι μνημονιακοί νόμοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας είναι χειροκροτητές.

Να τους γυρίσει οριστικά ο λαός της περιοχής μας την πλάτη και να στηρίξει αποφασιστικά την Λαϊκή Συσπείρωση με υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Χασιώτη και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Πρωτούλη για να δυναμώσει ο αγώνας για την κατάργηση όλων των διοδίων.

Μάρτιος 2019,

Το γραφείο τύπου

www.lsoropou.wordpress.com