Με τον αέρα του ηγέτη ο Δήμαρχος Ωρωπού Θ. Ρούσσης θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο του

Βροντερό παρόν αναμένεται να δώσουν οι φίλοι του συνδυασμού του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση, «Πρώτα ο Δημότης», την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 11.00 π.μ. κατά την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου, στον πολυχώρο Atlantis.

Τις τελευταίες μέρες το κλίμα στο στρατόπεδο του Θωμά Ρούσση είναι εξαιρετικό, μετά και από τις σημαντικότατες προσχωρήσεις του Κώστα Ανυφαντή και Παναγιώτη Πέππα στο συνδυασμό,  αλλά και την ανοιχτή στήριξη που εξέφρασαν οι κ. Ανδρέας  Λέκκας, Γιάννης Μπαλτάς και Μάκης Κεπεσίδης στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου.

Στενοί συνεργάτες του Δημάρχου υποστηρίζουν ότι αναμένονται και άλλες εκπλήξεις-προσχωρήσεις στο συνδυασμό, που θα ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα,  η οποία θα είναι, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν, «αχτύπητη».

Καθημερινά στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πρώτα ο Δημότης» επί της Λεωφόρου  Γ. Δροσίνη, στη Σκάλα Ωρωπού, συγκεντρώνονται  δεκάδες φίλοι του συνδυασμού και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, δείγμα ότι ο εκλογικός μηχανισμός βρίσκεται σε πλήρη ενεργοποίηση. Παράλληλα  οι συσκέψεις είναι συνεχείς για την καλύτερη οργάνωση του προεκλογικού αγώνα.

Η συγκέντρωση της Κυριακής 14 Απριλίου, αναμένεται να είναι μεγάλη μαρτυρώντας την προτίμηση του κόσμου για το συνδυασμό του Θωμά Ρούσση ο οποίος απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι είναι πολιτικό ον. Χωρίς φαμφάρες, τυμπανοκρουσίες και μεγαλεπήβολες δηλώσεις, αλλά με στρατηγικές κινήσεις,  κατορθώνει να βγαίνει δυναμικά μπροστά με τη σιγουριά του ηγέτη.

Η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Πρώτα ο Δημότης» του Θωμά Ρούσση θα καταδείξει,  μέσα από την πληρότητά του σε όλες τις Δ.Ε., τη δυναμική που υπάρχει και τον αέρα νίκης που αποπνέει.