Με ψηλά το κεφάλι αποχωρεί ο Ανδρέας Γαζβινιάν από την Αντιδημαρχία

Η αλλαγή στη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Ωρωπού Ανδρέα Γαζβινιάν, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις  στον κόσμο του Δήμου Ωρωπού, καθώς ήταν η μοναδική αλλαγή που έκανε ο Δήμαρχος Ωρωπού στους Αντιδημάρχους.

Ο Ανδρέας Γαζβινιάν ανέλαβε πριν από δυόμιση χρόνια τα οικονομικά του Δήμου Ωρωπού τα οποία, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του Δημάρχου Θ. Ρούσση, βρίσκονταν σε «αταξία». Για αυτό απέσπασε και το «ευχαριστώ» του Δημάρχου, αφού κατόρθωσε  να δημιουργήσει ένα υγιές οικονομικό περιβάλλον για το Δήμο.

Στη διάρκεια της θητείας του ο κ. Γαζβινιάν ανταποκρίθηκε απόλυτα στις ανάγκες ενός δύσκολου πόστου όπως είναι αυτό του Αντιδημάρχου Οικονομικών με όπλο την εργασιομανία του, τη διαφάνεια , την σοβαρότητα και την αγάπη του για τον τόπο κατόρθωσε να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να βάλει  σε τάξη τη λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου.

Παράλληλα ο κ. Γαζβινιάν ως Αντιδήμαρχος Ωρωπίων ενδιαφέρθηκε για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων της περιοχής, στήριξε την επανίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκουτσίου, όπου του απονεμήθηκε και αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του, βοήθησε την τοπική Ομάδα αλλά πίεσε προς κάθε κατεύθυνση για να προχωρήσουν έργα αναγκαία για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ακόμη έδωσε μάχη για να έχει το Χαλκούτσι το δικό του Δημοτικό Κατάστημα το οποίο σε λίγες μέρες θα λειτουργήσει. Ενώ δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μείωση των Τελών για τα τραπεζοκαθίσματα εκτιμώντας ότι και η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να συμβάλει και να στηρίξει την τοπική οικονομία και κυρίως τους επαγγελματίες οι οποίοι πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Γαζβινιάν ως Αντιδήμαρχος καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του δεν δίστασε να διατυπώνει την προσωπική του άποψη ακόμα και αν αυτή ήταν αντίθετη με τις προτάσεις του Δημάρχου, έχοντας ως γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των κατοίκων του Ωρωπού.

Το ερώτημα που πλανάται είναι πως το «ευχαριστώ» του Δημάρχου μετατράπηκε σε μια και μοναδική αλλαγή, αυτή του Ανδρέα Γαζβινιάν.

Πάντως είναι βέβαιο ότι ο κ. Ανδρέας Γαζβινιάν και από τη θέση του απλού δημοτικού συμβούλου θα συνεχίσει με ψηλά το κεφάλι να παλεύει για το κοινό καλό.