Μητέρα μοιράζεται την στιγμή που γεννήθηκε πρόωρα το νεκρό μωρό της

 

Μια συντετριμμένη νεαρή μητέρα μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια για την πρόωρη γέννηση του μωρού της στις 32 εβδομάδες κύησης.

Η Κρίστι Γουάτσον από την Βικτώρια ένιωσε η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο όταν έμαθε ότι είναι έγκυος. Της φάνηκε σαν θαύμα αφού αυτή η εγκυμοσύνη ήρθε μετά από 3 αποβολές.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης άρχισε να έχει πρήξιμο στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια της, να έχει θολή όραση και τρομερούς πονοκεφάλους.

Όλα αυτά διήρκεσαν για αρκετές εβδομάδες. Μετά την 26η εβδομάδα άρχισε να συναντιέται με πολλούς γιατρούς εντός και εκτός νοσοκομείου για να μιλήσει για τους τρομερούς πόνους της.

Kristy Watson holding her baby son Kaycen after he tragically died in the womb at 32 weeks

Ωστόσο, κάθε φορά της έλεγαν ότι αυτά είναι φυσιολογικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης και την έστελναν σπίτι με ένα Panadol.

Την 32η εβδομάδα κύησης η 20χρονη κοπέλα παραλίγο να χάσει την ζωή της επειδή δεν είχε διαγνωστεί η προεκλαμψία της μέχρι την στιγμή που ανακάλυψε ότι ο αγέννητος γιος της είχε πεθάνει μέσα στην μήτρα της.

The 20-year-old was filled with joy when she finally fell pregnant with her 'miracle baby' after suffering three devastating miscarriages (pictured during her pregnancy photoshoot)
“Εκείνο το πρωινό είχα πάει μόνη μου στο νοσοκομείο για να πληροφορηθώ 2 ώρες αργότερα ότι το μωρό μου είχε ήδη πεθάνει”, ανέφερε η Κρίστι.

The infant was stillborn, leaving his mother with a few moments to build memories of him in candid photographs

“Το χειρότερο πράγμα για την προεκλαμψία είναι ότι δεν μου είπα ότι την είχα μέχρι την στιγμή που μια νοσοκόμα κάθισε στην άκρη του κρεβατιού όταν ήμουν 32 εβδομάδων έγκυος και μου είπε ότι ο μικρός μου Κάισεν δεν είχε πια καρδιακό παλμό”, πρόσθεσε.

The 20-year-old shared her heartbreak after tragically losing baby son at 32 weeks in July

“Είναι τα λόγια που δεν θέλεις ποτέ να ακούσεις, τα λόγια που δεν πιστεύεις ότι θα ακούσεις σε αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης. Από την 26η εβδομάδα ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.”

Kristy was left distraught when she discovered her unborn son tragically died (pictured of her late son Kaycen's funeral)
“Το πρήξιμο στα χέρια, τα πόδια και το πρόσωπο, η θολή όραση, οι τρομεροί πονοκέφαλοι που διαρκούσαν εβδομάδες, η ασταθής πίεση…ήξερα ότι όλα αυτά δεν ήταν φυσιολογικά συμπτώματα εγκυμοσύνης.”
Kristy was really looking forward to motherhood after she finally fell pregnant earlier this year following three tragic miscarriages (pictured pregnant with her unborn son Kaycen)

“Το σώμα μου πάλευε για πολύ καιρό και πολύ σκληρά για να κρατήσει το μωρό μου ζωντανό που στο τέλος πήρε την δική του ζωή για να σώσει την δική μου.”

After his tragic birth, Kristy spent some time creating memories with her baby boy

Η προεκλαμψία είναι μια πολυσυστηματική διαταραχή αγνώστου αιτιολογίας που συμβαίνει μόνο κατά τη διάρκεια της κύησης μετά τις είκοσι εβδομάδες ή στην περίοδο της λοχείας και επηρεάζει τόσο τη μητέρα όσο και το έμβρυο.

By sharing her story, Kristy wanted to share her heartbreaking words in the hope of helping women who may find themselves suffering from pre-eclampsia

dailymail