Μια εντυπωσιακή Πρωτομαγιά στο Χαλκούτσι Ωρωπού με την 1η Ανθοκομική Έκθεση

Με ανοιξιάτικα χρώματα και ευωδιές γέμισε η πλατεία Χαλκουτσίου την Πρωτομαγιά από τα λουλούδια της 1ης Ανθοκομικής Έκθεσης που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Χαλκουτσίου.

Ήταν μια πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία των γυναικών του Χαλκουτσίου, που έδωσαν έναν άλλο, υπέροχο τόνο στη Πρωτομαγιά. Μια ευγενική προσπάθεια που στόχο έχει να γίνει θεσμός, ώστε κάθε χρονό η Ανθοκομική Έκθεση στο Χαλκούτσι να προσελκύει επισκέπτες.

Εκατοντάδες ήταν εκείνοι που πέρασαν από το περίπτερο που είχε στηθεί στη πλατεία, ντόπιοι αλλά και επισκέπτες, για να πάρουν κάποιο από τα υπέροχα μαγιάτικα στεφάνια  που είχαν κατασκευάσει τα μέλη του συλλόγου με πολύ μεράκι, ή μια από τις εξαιρετικές συνθέσεις λουλουδιών με πολύ μεράκι ή και γλάστρες.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου, κα Άννα Φαρμακίδου-Οικονομνάκου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της για την έκθεση, καθώς ήταν μια εκδήλωση που τόνωσε την περιοχή και υποσχέθηκε του χρόνου οι γυναίκες να διοργανώσουν μια ακόμα καλύτερη εκδήλωση με τη στήριξη και της Δημοτικής Αρχής.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Συλλόγου για τις ευφάνταστες κατασκευές, τους στολισμούς, μα πάνω από όλα για την αγάπη και τη διάθεση για δημιουργία που έχουν.