Μια μαγική βραδιά μας χάρισε η Παιδική Χορωδία του ΚΕΔ Οινοφύτων

Μαγική βραδιά. Παιδικές  μελωδικές φωνές που χάρισαν στιγμές ψυχικής ανάτασης και γαλήνης. Ένα ταξίδι στο χρόνο με τους στίχους και τη μουσική των σημαντικότερων ‘Ελλήνων συνθετών.

Η Παιδική Χορωδία του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, με τη συνοδεία της Ορχήστρας «Κανών» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παρουσίασαν, την Παρασκευή 28 Ιουνίου,  μια μοναδική μουσική βραδιά με τίτλο «Άσπρα καράβια τα όνειρά μας», στο Ανοιχτό Θέατρο Οινοφύτων.

Μας ταξίδεψαν σε παλιές αγαπημένες εποχές. Τότε που α όνειρά μας είναι άσπρα κι αρμένιζαν σε καθαρούς ουρανούς με κείνη την καθαρότητα και την αγνότητα των παιδικών ψυχών μας.

Το χθες, έγινε σήμερα, που θα φέρει το αύριο, ως μια ελπίδα ζωής μέσα από εξαίσιες φωνές κάτω από την καθοδήγηση της κας  Σοφίας Μάνου που είχε την καλλιτεχνική Διεύθυνση  και της κας Μαρίας Κοτζαστράτη  που είχε την ενορχήστρωση του προγράμματος. Φωνές που άφησαν το αποτύπωμά τους αναδεικνύοντας μια   δουλειά σοβαρή και υπεύθυνη που γίνεται στο ΚΕΔ Οινοφύτων. Που μας χάρισαν ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουμε τη πορεία μας αναζητώντας  καλύτερες μέρες.

Τα παιδιά είναι το φως και με τις φωνές τους μας έδειξαν ένα δρόμο φωτεινό, γεμάτο ζεστασιά και όνειρα μέσα σε δύσκολους καιρούς που μόνο με τη βοήθεια του Θεού μπορούμε να πορευτούμε.