Μια υπέροχη παρέα…

Είναι ένας απόλυτα επιτυχημένος επιχειρηματίας και συνάμα ένας καταξιωμένος άνθρωπος του ποδοσφαίρου.

Φέτος μετείχε ενεργά, από την θέση του Αντιπροέδρου,  στον ιστορικό  άθλο της ανόδου της Κηφισιάς στην Super League.

Διαθέτει έρεισμα σε όλους τους κοινωνικούς χώρους και την πολιτική. Οι φιλίες του δεν είναι ευκαιριακές. Είναι απόρροια σχέσεων που χτίστηκαν μέσα από αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση.

Ο Κώστας Κοντούλας, είναι πολιτικό όν. Εδώ και χρόνια ασχολείται ενεργά με την Tοπική Αυτοδιοίκηση, όντας εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, στο Δήμο Ωρωπού.

Άνθρωπος της προσφοράς, κοινωνικός, χαμηλών τόνων  μετέχει σε κάθε δράση που έχει ως κέντρο τον άνθρωπο και προάγει αρχές,  αξίες και ιδανικά. Είναι πολύ αγαπητός  στους συνδημότες του και γι αυτό αναμένεται να κατέλθει και πάλι ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, με το συνδυασμό «Ευθύνη Συνεργασίας» του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη.

Πρόσφατα εθεάθη στην περιοχή Chariot, στη Κηφισιά, με τον πρώην Αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Πέτσα, τον γιό του αείμνηστου προπονητή και ποδοσφαιριστή  Γιάννη Παθιακάκη, Γιώργο, που διατηρεί Ακαδημίες ποδοσφαίρου, στον Άγιο Στέφανο, καθώς και τον φίλο του Λευτέρη  Πιτταρά.