Μοναδική η συναυλία των Locomondo στο Καπανδρίτι

Μια μαγευτική μουσική βραδιά πρόσφεραν οι  Locomondo, το Σάββατο 23 Ιουνίου, στο ανοιχτό Αθλητικό Κέντρο Καπανδριτίου στη συναυλία που διοργάνωσε ο ΑΠΕΣ Καπανδριτίου.

Ούτε τη βροχή, ούτε η διακοπή ρεύματος, που προηγήθηκαν, δεν στάθηκαν ικανά για να αναβάλουν το καλοκαιρινό πάρτι. Πάνω από 2.500 χιλιάδες φίλοι του συγκροτήματος έδωσαν το παρόν στη συναυλία, όπου  τραγούδησαν, χόρεψαν και διασκέδασαν   υπό τους ήχους της ορχήστρας.

Μαζί τους  και οι Ethical Enemies, ένα νεανικό συγκρότημα, οι οποίοι  βρέθηκαν στην σκηνή από τις εννιά  και με το μουσικό πάθος που τους διακρίνει  προετοίμασαν το κοινό για τη μοναδική νύχτα που ακολούθησε!

Οι πιο διασκεδαστικοί, οι πιο τρελοί και κεφάτοι μουσικοί τύποι  παρέσυραν με τον ξεσηκωτικό ρυθμό και τα τραγούδια τους σε έναν ξέφρενο  πανηγύρι.

Αυτή η απίθανη χιλιοτραγουδισμένη παρέα, που μας έχει χαρίσει στιγμές μοναδικές, με το σούπερ χιτ «80’s» (ήδη 2.000.000 YouTube views!) ακόμα ..καυτό και το ολόφρεσκο «La Mulata» (σε συνεργασία με τον Tonino Carotone!) κέρδισε τις εντυπώσεις…

Οι Locomondo είναι το group που έβαλε τον reggae, ska και latin ρυθμό στη ζωή μας μέσα από διασκευές παλιών και νέων τραγουδιών.

Όλες οι αγαπημένες τους επιτυχίες ακούστηκαν κάνοντας τους θαυμαστές τους να παραληρούν με το:

«Μαγικό χαλί», «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα», «Goal», «Φραγκοσυριανή» «Πίνω μπάφους και παίζω Pro», «Brain Control», «Γαμήλιο Πάρτυ (ότι κι αν συμβεί)», «Α γιά γιά γιά» «Οδύσσεια», «Γελάς πιο δυνατά», «Me wanna dance» και πολλά μα πολλά άλλα..!

Στη συναυλία παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ. Δημήτρης Βελτανιώτης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ωρωπού κ. Γιώργος Μαντάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Μαντάς.