Μου έδεσαν τα πόδια και με κρέμασαν από το ταβάνι με τη ζώνη του πατέρα μου

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση σόκαρε τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Πρωινό».

Ο λόγος για τη Μπέττυ Βακαλίδου η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και αποκάλυψε τη σκληρότητα με την οποία της φέρθηκαν οι πιο κοντινοί της άνθρωποι, οι γονείς και τα αδέρφια της, μη μπορώντας να αποδεχτούν τη σεξουαλική της ταυτότητα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για καταστάσεις που ξεπερνούν τα όρια με περιστατικά σκληρής σωματικής βίας, πλήρους απόρριψης και κακοποίησης.

«Ζούσα σε μια ήρεμη και έντιμη οικογένεια μέχρι τα 12 μου. Όταν ανακάλυψαν την ομοφυλοφιλία μου, εκεί τα πράγματα αντιστράφηκαν. Ήμασταν 5 αγόρια, εγώ ήμουν το τελευταίο. Φαντάζομαι ότι οι γονείς μου θα παιδεύονταν να αποκτήσουν κορίτσι αλλά τους βγήκε λίγα χρόνια αργότερα. Υπήρξε μια πλήρης απόρριψη και άρχισε η κακοποίηση. Δεν υπήρχε συζήτηση μαζί μου, υπήρχε μόνο ανελέητο ξύλο από τον πατέρα μου και κυρίως από τον τρίτο μου αδερφό. Λίγο πριν κλείσω τα 15 μου αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι, τους πήρα κάποια χρήματα που είχα φυλαγμένα, τα πήρα και ήρθα στην Αθήνα.

Η μητέρα μου αντιμετώπισε την κακοποίηση παθητικά, δεν επενέβη ποτέ ώστε να σταματήσει αυτή η κακοποίηση. Το χειρότερο ήταν όταν με κρέμασαν από το ταβάνι με τη ζώνη του πατέρα μου. Μου έδεσαν τα πόδια και με κρέμασαν από το ταβάνι ανάποδα», εξομολογήθηκε η Μπέττυ Βακαλίδου.