Μπάνιο δίπλα σε ενυδρείο και δείπνο με καμηλοπαρδάλεις –Ετσι έκαναν Πρωτοχρονιά τα Richs Kids [εικόνες]

Μπορεί, λοιπόν, πολλά από τα Rich Kids of Instagram να πέρασαν τα Χριστούγεννά τους σε κάποιον δημοφιλή χειμερινό προορισμό, αλλά όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες για τις πρώτες μέρες του χρόνου οι περισσότεροι διάλεξαν κάποιο εξωτικό μέρος.

Κι ενώ οι περισσότεροι από εμάς βρίσκονται αυτή την στιγμή στο γραφείο της δουλειάς του, πολλά πλουσιόπαιδα πήραν μερικές μέρες άδειες, επιβιβάστηκαν στα πολυτελή τους τζετ και αναχώρησαν πως κάποιο εξωτικό προορισμό και συγκεκριμένα σε κάποιο πολυτελή ξενοδοχείο με κομφόρ που ίσως δεν έχουμε δει ποτέ στην ζωής μας.

Επομένως γόνοι κροίσων, μεγαλοεπιχειρηματίες και διάσημοι κληρονόμοι δημοσίευσαν στο Instagram, όπως άλλωστε συνηθίζουν, φωτογραφίες από τις υπερπολυτελείς διακοπές τους.

Μερικά μάλιστα από τα πλουσιόπαιδα έχουν «προκαλέσει» ξανά με τον πλούσιο τρόπο ζωής τους, καθώς τα rich kids διαφόρων χωρών, έχουν δημιουργήσει την δική τους σελίδα στο Instagram.

Πλουσιόπαιδα από τα Τίρανατην Αφρική την Σαουδική Αραβία, την ΕλβετίαΜεξικόΖιμπάμπουεΡωσία και Ουγγαρία ποζάρουν ασύστολα με πανάκριβα ρούχα και επιδεικνύουν συνεχώς τα υπερπολυτελή τους αυτοκίνητα.

Αυτή την φορά τα περισσότερα Rich Kids of Instagram ανέβασαν αυτό που θα θέλαμε να δούμε πιο πολύ τώρα.

Υπέροχες παραλίες, ξενοδοχεία μέσα σε εξωτικά μέση και σουίτες βγαλμένες από τα όνειρά μας.

Μάλιστα αυτό που μας προκάλεσε περισσότερο εντύπωση ήταν η θέα από το μπάνιο ενός πλουσιοκόριτσου, η οποία χάζευε τα σαλάχια την ώρα που απολάμβανε το λουτρό της, καθώς και μία ιδιωτική πισίνα που έχει μέγεθος όσο το υπνοδωμάτιό μας.