Μπέμπα γεννήθηκε με μια άσπρη τούφα μαλλιών που είναι ίδια με της μητέρας της

 

Δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι πιθανότητες να έχουν 4 μέλη οικογένειας την ίδια άσπρη τούφα μαλλιών αλλά είμαστε βέβαιοι πως δεν είναι πολλές. Ωστόσο, αυτό ακριβώς συνέβη όταν γεννήθηκε η μικρή MilliAnna Worthy από το Ρίτζλαντ της Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Το κoριτσάκι, σήμερα είναι 18 μηνών και έχει το ίδιο διακριτικό σημάδι γεννήσεως με τη μητέρα της την Brianna όπως επίσης με την γιαγιά και την προγιαγιά της. Τα λευκά μαλλιά είναι αποτέλεσμα της πολίωσης, μιας πάθησης που δημιουργεί έλλειψη χρωστικής ουσίας στα μαλλιά και το δέρμα που βρίσκεται τριγύρω.

«Δεν είμαστε σίγουροι πόσο μακριά στο παρελθόν φτάνει αυτό το σημάδι. Η γιαγιά μου υιοθετήθηκε ως παιδί και δεν έχει γνωρίσει τη βιολογική της οικογένεια.» αναφέρει η μητέρα στην Daily Mail.

«Ήλπιζα να το έχει. Η μικρότερη αδερφή μου που γεννήθηκε λίγα χρόνια μετά από εμένα, δεν είχε το σημάδι οπότε δεν ήξερα αν θα το έχει και η MilliAnna. Όμως, όταν την πήρα αγκαλιά, είδα πως το απέκτησε και ήμουν τόσο χαρούμενη.» προσθέτει.

Η μικpή MilliAnna γεννήθηκε με την ίδια μοναδική άσπρη φράντζα όπως η μητέρα της.

Η Brianna προσθέτει: «Μεγάλωσα αγαπώντας πραγματικά τα μαλλιά μου έτσι και ήμουν σίγουρη ότι ήταν η δική μου μοναδική υπογραφή εμφάνισης.»

«Σχεδιάζω να μεγαλώσω την κόρη μου γνωρίζοντας πως είναι όμορφη και ιδιαίτερη ώστε να μην ακούει τα άσχημα σχόλια που κάνουν οι άνθρωποι μερικές φορές.»

Τα λευκά μαλλιά είναι αποτέλεσμα της πολίωσης, μιας πάθησης που δημιουργεί έλλειψη χρωστικής ουσίας στα μαλλιά και το δέρμα που βρίσκεται τριγύρω.