Μπέρδεψε και τον εαυτό του ο Καμμένος με τις εναέριες εναλλαγές

29.3.2016

«Δεν αρκεί η συγνώμη Μουζάλα, ζητώ την παραίτησή του», έλεγε ο Πάνος Καμμένος μετά από την αναφορά του πρώτου στα Σκόπια ως «Μακεδονία». Αλλά την Τρίτη, από το βήμα της Βουλής, έκανε λόγο για λεκτικό λάθος, ενώ αποκάλυψε ότι υπέβαλε την παραίτησή του για αυτή την υπόθεση.

Παρότι η εν λόγω αναφορά του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής προκάλεσε πρόσφατα κυβερνητική κρίση, με τον Πάνο Καμμένο να μην αρκείται στην απολογία του κ. Μουζάλα για την εκ παραδρομής αναφορά του, τώρα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας αναφέρθηκε σε αυτό απλά ως «λεκτικό λάθος». Παρόλα αυτά, είπε από το βήμα της Βουλής ότι υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό για αυτό τον λόγο.

«Οταν διαφώνησα γιατί ο κ. Μουζάλας έκανε ένα λεκτικό λάθος, υπέβαλα την παραίτηση τη δική μου και των υπουργών των ΑΝΕΛ στον πρωθυπουργό», είπε ο κ. Καμμένος και απαντώντας στα σχόλια που ακούγονταν από τα έδρανα της ΝΔ πρόσθεσε «Αν εσείς έχετε τη δύναμη, καταθέστε πρόταση μομφής κατά του κ. Μουζάλα. Αλλά αντί να το κάνετε, ξέρετε τι έκανε ο κ. Μητσοτάκης; Πήγε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και είπε στην Μέρκελ ότι ο Καμμένος είναι λαϊκιστής και θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση. Αν θέλετε, ακολουθήστε την κοινοβουλευτική διαδικασία».