Μπακογιάννης: “Σύντομα η ανακοίνωση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού” (Βίντεο)

Ο Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, δήλωσε πως έρχονται σύντομα ανακοινώσεις για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Την υπόσχεση πως σύντομα ο θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναικού, έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σε δηλώσεις του, τονίζοντας ότι όταν γίνει αυτό θα υπάρχουν λεπτομέρειες για όλα, αναφορικά με το πλάνο χρηματοδότησης αλλά και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, καθώς αποτελεί έργο που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της πρωτεύουσας.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη

“Ο Δήμος έχει δεχθεί κριτική ότι δεν έχει δώσει λύσεις σε ένα χρόνο για ένα πρότζεκτ που συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Κρατιέμαι, πειθαρχώ, σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις. Όταν κάνω αυτή την ανακοίνωση, επειδή έχουν ακουστεί πάρα πολλά λόγια, αλλά δεν θα έχει γίνει τίποτα στην πράξη, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι και δεμένοι. Όχι μόνο σχέδιο και χρονοδιάγραμμα, αλλά και δεσμευμένες πηγές χρηματοδότησης.

Όταν είμαστε έτοιμοι, όταν θα κάνουμε τις ανακοινώσεις, θα είναι εξαιρετικά αναλυτικές. Επιμένω στην ουσία κι όχι στην επικοινωνία γιατί είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο έργο. Σύνθετο και περίπλοκο. Μπορεί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της Αθήνας”.

newsit.gr