Μπιλ Γκέιτς: Τι αποκαλύπτει ο βιογράφος του για τις ερωτικές ατασθαλίες και τα γυμνά πάρτι του

Η ξέφρενη διασκέδαση και οι εφήμερες γνωριμίες με νεαρές γυναίκες ακόμα και μετά τη σχέση του με τη Μελίντα

Πίσω από το σοβαρό πρόσωπο του αρχιτέκτονα του τεχνολογικού κόσμου, ο Μπιλ Γκέιτς ήταν άλλοτε διαβόητος για τα γυμνά πάρτι στην πισίνα με στριπτιζέζ, αλλά και για τον τρόπο που είχε με τις γυναίκες, ακόμα και μετά τη γνωριμία του με τη μέλλουσα σύζυγό του Μελίντα.

Αυτό μας λέει ο βιογράφος του Γκέιτς, James Wallace, ήδη από το 1997, στο βιβλίο του «Overdrive: Bill Gates and the Race to Control Cyberspace».

Ο ξέφρενος τρόπος ζωής του συνιδρυτή της Microsoft ήταν κάποτε περιβόητος στη Silicon Valley, οι μεγάλες εφημερίδες και ειδικά οι New York Times έθαβαν ωστόσο τέτοιες ειδήσεις, θέλοντας να φιλοτεχνήσουν ένα πιο σοβαρό πορτρέτο του.

Αυτά και άλλα πολλά γράφει ο Wallace για τα τρελά πάρτι του αφεντικού της Microsoft στην πισίνα του σπιτιού του στο Σιάτλ.

Για τις ανάγκες των οποίων όργωνε τα στριπτιζάδικα της πόλης για να φέρει χορεύτριες στο σπίτι του, ώστε να κολυμπούν γυμνές με τους φίλους του στην εσωτερική του πισίνα.

Ο Μπιλ Γκέιτς τα έκανε αυτά από την εποχή που ήταν στο Χάρβαρντ, περνώντας τον χρόνο του «σε στριπτιζάδικα, πορνογραφικά σόου και με ιερόδουλες», όπως γράφει ο βιογράφος του.

Αυτός ο τρόπος ζωής δεν σταμάτησε ούτε όταν γνώρισε τη Μελίντα Φρεντς το 1988, «συνέχιζε να παίζει αυτό το παιχνίδι ειδικά όταν ήταν εκτός πόλης για δουλειές».

«Το γεγονός ότι έβγαινε με πολλές γυναίκες ήταν πολύ γνωστό, αλλά λίγοι τα έγραφαν» για να μην κηλιδωθεί η εικόνα του γκουρού του τεχνολογικού κόσμου.

Η Μελίντα μάλιστα «είχε επαρκή γνώση των ατασθαλιών του Γκέιτς» ακόμα και μετά την εποχή που τα πρωτοέφτιαξαν, επιμένει ο Wallace, «συνεπώς, η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα», το ζευγάρι «χώρισε για σχεδόν έναν χρόνο» εξαιτίας της άρνησης του Μπιλ να δεσμευτεί στη μονογαμία.

«Όταν τα ξαναβρήκαν το 1992, η σχέση τους έγινε όμως πιο στενή και δυνατή»…

newsbeast.gr