Μπιμπίλας για Λιγνάδη: Επί 40 χρόνια δεν είχαμε καμιά επαφή, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί μου επιτέθηκε

«Όλη η Ελλάδα είναι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι και μέτριοι… αυτό κάτι δείχνει»

Την οργή του για την επίθεση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη εξέφρασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Τρίτη (2/3) πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε επί 40 χρόνια δεν είχε καμία επαφή με τον ηθοποιό – σκηνοθέτη που βρίσκεται πλέον στη φυλακή.

Μιλώντας στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε «ξέρω πως υπάρχουν κάποιες κατηγορίες όμως η εχεμύθεια και η μυστικότητα που τηρούμε δεν μου επιτρέπει να μπούμε σε λεπτομέρειες».

«To Σωματείο μας είναι ανοιχτό. Η πόρτα του είναι ανοιχτή για κάθε άτομο που θέλει να καταγγείλει ή να βγάλει τον πόνο του για να κατανοήσουμε κι εμείς περί τίνος πρόκειται και να το διοχετεύσουμε εκεί που πρέπει» δήλωσε.

Αναφερόμενος στον Δημήτρη Λιγνάδη τόνισε ότι «επί 40 χρόνια δεν είχαμε καμία επαφή ούτε στη δουλειά μας ούτε στη ζωή παρά μόνο ένα γεια στις πρεμιέρας. Συνταυτιστήκαμε, μετά από 40 χρόνια μετά τις μεταγλωττίσεις στην ΕΡΤ με τα Στρουμφ, τώρα που προσπαθούσαμε να κάνουμε τη συλλογική σύμβαση του Εθνικού Θεάτρου που δεν έχει υπογραφεί ακόμη λόγω των γεγονότων, γιατί εκείνος ήταν διορισμένος καλλιτεχνικός διευθυντής κι εγώ εκλεγμένος πρόεδρος του Σωματείο Ηθοποιών».

«Οι πρώτες καταγγελίες για τον Δημήτρη δεν ήρθαν καν στο Σωματείο» επεσήμανε.

«Όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης διορίστηκε και τον συνεχάρη» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και σημείωσε «όλη η Ελλάδα είναι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι και μέτριοι… αυτό κάτι δείχνει».