Μπραντζελινα…Τι νεα?!

27.10.2015

Γράφει η Sofia Kanibal

Η Αντζελίνα και ο Μπραντ, ένα ζευγάρι που όταν ακούμε τα ονόματα τους μας έρχονται στο μυαλό όμορφα πράγματα που γίνονται γύρω τους. Με τα πολλά παιδάκια τους, με τις φιλανθρωπίες τους, τις ταινίες που απολαμβάνουμε και πολλά άλλα.

Όμως όλοι άνθρωποι έχουμε τα προβλήματα μας, κάτι ακούσαμε για διαζύγιο, κάτι για ζήλιες και λίγο από τις ανησυχίες του Μπραντ για την υγεία της γυναίκας του.

Ακουστήκαν φήμες που θέλουν το διάσιμο ζευγάρι να μαλώνει, ο λόγος; Ζήλια…. κακό πράγμα η ζήλια αλλά τι να κάνουμε. Η ηθοποιός, σύμφωνα με το Radaronline, πιστεύει πως υπάρχει κάποιο είδους φλερτ μεταξύ του συζύγου της και της Σιένα Μίλερ και προσπαθεί να τους κρατήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά. Εκείνος ήθελε να ταξιδέψει μέχρι την Ιρλανδία για να παρακολουθήσει από κοντά τα γυρίσματα της ταινίας «The Lost City Of  Z», αλλά εκείνη εξαγριώθηκε.

«Ο Μπραντ κι εγώ έχουμε τα προβλήματά μας», παραδέχεται η Αντελίνα Τζολί, που ποζάρει με όλη της την οικογένεια για την αμερικάνικη Vogue.
Η 40χρονη σταρ μέσα από μια εκπληκτική οικογενειακή φωτογράφιση, με αφορμή την επερχόμενη ταινία «By The Sea», όπου, ύστερα από 10 ολόκληρα χρόνια θα συμπρωταγωνιστήσει για δεύτερη φορά με τον σύζυγό της.

Σχετικά για την ταινία, την όποια σκηνοθετούν και όλας οι δυο τους, η Αντζελίνα δηλώνει ότι  «Δεν είναι αυτοβιογραφική», η ταινία ξετυλίγει τη ζωή ενός ζευγαριού, που κάνει διακοπές στη Γαλλία σε μια προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους, που είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης.

«Μπορεί ο Μπραντ κι εγώ να έχουμε τα προβλήματά μας, αν όμως οι χαρακτήρες είχαν τα ίδια προβλήματα στη σχέση τους, δε θα μπορούσαμε να κάνουμε την ταινία» εξηγεί και συνεχίζει: «Ως καλλιτέχνες θέλαμε κάτι τολμηρό και όχι τόσο ασφαλές. Το ξέρω ότι δεν είναι η ασφαλέστερη ιδέα, αλλά η ζωή είναι σύντομη».

Ότι και να λένε οι φήμες όμως, εμείς πάντα βλέπουμε πόσο αγαπητοί είναι μεταξύ τους.  Η οικογένεια τους πέρασε μια δυσκολία σχετικά με την αρρώστια της διάσημης σταρ, αλλά και  πάλι παραμένουν ενωμένοι. Αφού ακούστηκε ότι μετά από την πώληση του σπιτιού τους στην Νέα Ορλεάνη, ετοιμάζονται να αγοράσουν ένα σπίτι στην Βρετανία.

Ας δούμε και λίγο από την οικογενειακή φωτογράφιση που έκαναν για το περιοδικό Vogue για το τεύχος Νοεμβρίου. Όπως πάντα η σταρ λάμπει δίπλα στα παιδιά της.

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ 2

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ 1

ΜΠΡΑΝΤ