Μυρτώ Αλικάκη: «Nιώθω σαν λοκατζής, με όσα έχω δει στη δουλειά»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη, δηλώνει ότι έχει δει και τις δυο όψεις του νομίσματος στην τηλεόραση…

Η Μυρτώ Αλικάκη ιδιαίτερα αποκαλυπτική σε μία συνέντευξη – ποταμό. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη στο Τύπος TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου με αφορμή τόσο το σίριαλ «Σιωπηλός δρόμος» όσο και την επερχόμενη θεατρική παράσταση «Οθέλλος».

Μέσα σε όλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις 2 όψεις του τηλεοπτικού νομίσματος και την επιστροφή της μυθοπλασίας!

Είστε ηθοποιός που ακόμη και στα χρόνια της βαθιάς κρίσης κάνατε τηλεόραση. Είδατε και τις 2 όψεις του νομίσματος. Πλέον είστε πιο αισιόδοξη για το μέλλον της TV;

Ισχύει ότι έχω κάνει πολλά χρόνια τηλεόραση, μετά από όλα όσα έχω δει στη δουλειά, θεωρώ τον εαυτό μου λοκατζή. Όσον αφορά στην αισιοδοξία, ναι, αισιοδοξώ και νιώθω ανακούφιση. Ήδδη έχουμε αρχίσει να επιστρέφουμε στην κανονικότητα μας μετά την πανδημία και γενικά θεωρώ ότι αυτό θα αρχίσει να φτιάχνει.

Πως είδατε τη μυθοπλασία φέτος; Ξεχωρίσατε κάτι;

Στροφή, επιστροφή στη μυθοπλασία, όπως και να το θέσουμε, είμαι ευτυχής. Ο κόσμος το θέλει αυτό το πράγμα. Είμαι υπέρμαχος της μυθοπλασίας, ποτέ δεν υπήρξα ο άνθρωπος που θα δει ριάλιτι και σόου. Ήταν κρίμα τόσος κόσμος να μείνει στην απ’ έξω. Οπότε από όποια οπτική κι αν το δεις, η προσπάθεια που γίνεται με χαροποιεί.

newsit.gr