Μυστήριο με διαρρήκτες που κλέβουν μόνο βαφτιστικά ρούχα

Τελευταίο χτύπημά τους, έγινε σε κατάστημα με βαφτιστικά ρούχα, στο κέντρο της Λαμίας.

Παραβιάζοντας πλαϊνό παράθυρο του μαγαζιού, που βρίσκεται στην οδό Παλαιολόγου, άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα στο κατάστημα τα ξημερώματα της Παρασκευής και προκάλεσαν… απορία, με τα πράγματα που έκλεψαν.

Κι αυτό γιατί, δεν αφαίρεσαν ασημένια αντικείμενα ή άλλα πράγματα αξίας που υπήρχαν μέσα στο κατάστημα αλλά… πέντε αγορίστικα βαφτιστικά κουστούμια και τρία ζευγάρια βαπτιστικά παπούτσια! Βούτηξαν κι ένα παλιό κινητό τηλέφωνο που ήταν πάνω στο γραφείο.

Η δεύτερη τέτοια κλοπή μέσα σε λίγα 24ωρα

Το γεγονός δημιουργεί μεγάλες απορίες στην ιδιοκτήτρια και δημιουργό των συγκεκριμένων κουστουμιών Μαρία Ανθουλή, γιατί λίγα 24ωρα νωρίτερα, άγνωστοι δράστες είχαν διαρρήξει κατάστημα στο Κιάτο όπου και πάλι είχαν αφαιρεθεί τρία κουστουμάκια που είχε παραδώσει η ίδια για εκεί βαφτίσεις!

Όπως υπολογίζει η ίδια, οι κλέφτες «χτύπησαν» μετά τις 2 τη νύχτα που σβήνουν οι προβολείς της βιτρίνας και τα περισσότερα φώτα, ώστε να δράσουν ανενόχλητοι. Όπως φαίνεται από ίχνη στον τοίχο, ένας σκαρφάλωσε και με κατσαβίδι ή λοστό, έσπασε την ασφάλεια του παραθύρου.

Άρπαξε αυτά που ήθελε μέσα από το μαγαζί και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας, ενώ πάρθηκαν αποτυπώματα από τη σήμανση.

«Δεν είναι το κόστος των κλεμμένων ή της ζημιάς που με θυμώνει και με στεναχωρεί», λέει στο LamiaReport η κυρία Ανθουλή.

«Είναι πολλή η δουλειά που χρειάζεται για αυτά τα ρούχα, κάποια εκ των οποίων ήταν παραγγελίες για βαφτίσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. Ενδεικτικά τα ρούχα που εκλάπησαν στο Κιάτο, είχαν σταλεί για βαφτίσεις που γίνονται την Κυριακή. Έπρεπε να ξαναραφτούν από την αρχή κι ευτυχώς που πρόλαβα και τα ξαναέστειλα χθες. Φανταστείτε να μην τα είχα στείλει και να τα έκλεβαν κι αυτά. Τι να φανταστεί κανείς; Τι να σκεφτώ ότι συμβαίνει;…».

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας.

newsit.gr