Μυστικός γάμος στην Πάτμο για γνωστό ζευγάρι ηθοποιών

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα και δεν το πήρε είδηση κανείς!
Ο γάμος έγινε την Κυριακή 3 Σεπτεµβρίου σε ένα γραφικό εκκλησάκι στην Πάτμο, µε το ζευγάρι να έχει κοντά του µόνο στενούς συγγενείς του και ελάχιστους φίλους, από τους οποίους είχε ζητήσει να τηρήσουν… σιγήν ιχθύος.
Ο λόγος για τους ηθοποιούς Βίκυ Παπαδοπούλου και Θάνο Τοκάκη που παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στο όμορφο νησί της Αποκάλυψης.
Κανένας από τους δύο δεν ανέβασε το παραµικρό στα social media για το µυστήριο, για να µην προδοθεί το µυστικό τους, και κανένας δεν έκανε την παραµικρή δήλωση, όσο και αν πιέστηκαν για αυτό.
Ενώθηκαν µε τα δεσµά του γάµου, όµορφα και διακριτικά, όπως ήθελαν, και επέστρεψαν στις επαγγελµατικές τους υποχρεώσεις, λάµποντας από χαρά.
Ο Θάνος Τοκάκης θα πρωταγωνιστήσει, σύμφωνα με τη Realnews στη συγκινητική και προκλητική παράσταση «Η επανένωση της Νότιας µε τη Βόρεια Κορέα», την οποία θα επαναλάβει στο Θέατρο Τέχνης ο στενός συνεργάτης και φίλος του Νίκος Μαστοράκης, έχοντας στο πλάι του -µεταξύ άλλων- τους Λουκία Μιχαλοπούλου, Ιωάννα Μαυρέα, Κωνσταντία Τάκαλου.
Όσο για τη Βίκυ Παπαδοπούλου θα τη δούµε στο δυνατό έργο του Νταβίντ Ντεσολά «Η λίµνη που δεν είναι πια», το οποίο θα παίζεται κάθε ∆ευτέρα και Τρίτη στο θέατρο «Ιλίσια-Βολανάκης» σε σκηνοθεσία του Λεωνίδα Κακούρη. Τους τρεις ρόλους θα κρατήσουν ο ίδιος ο Κακούρης, η Παπαδοπούλου και ο Χρήστος Σιμαρδάνης, ενώ τη µετάφρασή του υπογράφει η Μαρία Χατζηεµµανουήλ.
Οι πρόβες ξεκίνησαν ήδη σε θερµό κλίµα και σύμφωνα με πληροφορίες η Βίκυ φορά σε αυτές τη βέρα της, για την οποία καµαρώνει…
πηγή: gossip-tv.gr