«Μυστικός Δείπνος» των μελών της Δημοτικής Αρχής Ωρωπού στο σπίτι του Δημάρχου

Ο «Μυστικός Δείπνος» όλων των μελών της Δημοτικής Αρχής στο σπίτι του Δημάρχου κ. Θωμά Ρούσση, το βράδυ της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου, δημιουργεί νέα δεδομένα στην πορεία της διοίκησης του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού αποφάσισε, επιτέλους,  να πάρει την υπόθεση λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής στα χέρια του. Μετά τα «φάλτσα» επεισόδια  που σημειώθηκαν τον τελευταίο καιρό και εξέθεσαν το έργο της Δημοτικής Αρχής, έπρεπε να υπάρξει ανασύνταξη.

Ο κ. Ρούσσης, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, μάζεψε τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων, όπου έγινε μια εκτίμηση της κατάστασης του έργου που έχει επιτευχθεί. Των λαθών και παραλείψεων που σημειώθηκαν, όχι από πρόθεση, αλλά από υπερβολική αυτοπεποίθηση ή κακούς υπολογισμούς.

Επίσης εξετάστηκε ο καλύτερος συντονισμός της λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής και τέθηκαν οι στόχοι για το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν πολλές απόψεις ακόμη και παράπονα για τον τρόπο που λειτουργεί η Δημοτική Αρχή,  σε μια ήρεμη συνεύρεση η οποία, ίσως, θα έπρεπε να είχε προγραμματιστεί από καιρό.

Ο κ. Ρούσσης άκουσε τις θέσεις και απόψεις όλων των παρευρισκόμενων, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να υπάρξει καλύτερος συντονισμός και να αποφεύγονται ακρότητες. Να υπάρχει συνέπεια, συνεργασία  και μεγαλύτερη παραγωγή έργου, γιατί η κλεψύδρα τελειώνει και σύντομα η Δημοτική Αρχή θα κληθεί  να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο έργο στους πολίτες και με αυτό θα κριθούν.

Κατέληξε δε ότι δεν θα ανεχτεί παραφωνίες στο μέλλον, ούτε και ενέργειες που εκθέτουν τη Δημοτική Αρχή και τραυματίζουν την εικόνα και το έργο της.