Νάντια Σπηλιωτοπούλου: Στα δικαστήρια με τον Φίλιππο Πλιάτσικα

Τις διαφορές τους στα δικαστήρια θα λύσει ο Φίλιππος Πλιάτσικα και η Νάντια Σπηλιωτοπούλου, καθώς η ηθοποιός και η πρώην παρουσιάστρια προχώρησε την περασμένη Παρασκευή στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o Φίλιππος Πλιάτσικας και η Νάντια Σπηλιωτοπούλου βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη στην Ευελπίδων, όπου συζητήθηκε ενώπιον της πρωτοδίκη Κυριακής Γάλλιου η υπ’ αριθμόν 78026 αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσε η Νάντια.

Όταν οι δυο τους βγήκαν από το γραφείο της δικαστικής λειτουργού, η ηθοποιός προσπάθησε να πλησιάσει τον τραγουδιστή και να του μιλήσει. Όμως, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η προσπάθειά της δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, καθώς ο καλλιτέχνης απομακρύνθηκε γρήγορα.

Η δικαστής έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση της ενάγουσας, αλλά το επόμενο επεισόδιο της δικαστικής διαμάχης θα λάβει χώρα το φθινόπωρο στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του Φίλιππου Πλιάτσικα.

altsantiri