Νέα γιάφκα της Πόλας Ρούπα εντοπίστηκε στην Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Παραλίας Μαρκοπούλου στον Ωρωπό, καθώς η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έκανε έφοδο σε σπίτι το οποίο συνδεόταν με την Πόλα Ρούπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπόθεση της σύλληψης της Πόλας Ρούπα, τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στις γιάφκες σε Ηλιούπολη και Άλιμο οδήγησαν και σε μία τρίτη γιάφκα στην περιοχή του Ωρωπού.

Πιθανότατα μάλιστα οι αρχές οδηγήθηκαν εκεί αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν μετά τη δημοσιοποίηση των πλαστών ταυτοτήτων που χρησιμοποιούσε η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη που συνελήφθη μαζί της.

Πιο συγκεκριμένα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία επιχείρησε σήμερα  το μεσημέρι της Κυριακής, σε σπίτι στην περιοχή Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού, μετά το Φάρο, με στόχο να εντοπίσει νέα ευρήματα που θα έχουν σχέση με την οργάνωση “Επαναστατικός Αγώνας”.

Όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο σπίτι είχε νοικιαστεί από την Πόλα Ρούπα το 2015, όπου το επισκεπτόταν για να κάνει διακοπές με τον 6χρονο γιο της. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για να εντοπιστούν κι άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην υπόθεση.