Νέα Δημοκρατία: Αύριο αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση με τη Vodafone

7.12.2015

Το σίριαλ της εταιρίας που θα διοργανώσει τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι οδεύει σε αίσιο τέλος και αύριο θα επισημοποιηθεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο γάμος μεταξύ του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και της Vodafone, οπότε και αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.

Η σύμβαση θα υπογραφεί από τον διευθυντή του κόμματος Κ. Τσιμάρα και του διευθύνοντος συμβούλου στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νέα Δημοκρατία  και η εταιρεία τηλεπικοινωνιών που θα αναλάβει το τεχνικό σκέλος των διαδικασιών ανάδειξης νέου προέδρου του κόμματος, κατέληξαν στην συμβασιοποίηση της συμφωνίας, όπως είχε προαναγγελθεί από την ΚΕΦΕ την Παρασκευή.

Η εταιρεία είχε καταθέσει δύο προσφορές: Μια «ακριβή», που προέβλεπε ότι η Vodafone θα χρησιμοποιούσε περί τους 1.200 χειριστές tablets για την ψηφοφορία, η οποία απερρίφθη ως οικονομικά ασύμφορη και μια «φθηνή» σύμφωνα με την οποία η ΝΔ θα διέθετε αυτό τον αριθμό στελεχών-εθελοντών. Πληροφορίες από την ΝΔ αναφέρουν ότι το κόμμα «έχει βρει τους περισσότερους» για την συγκεκριμένη εργασία, κάτι το οποίο δεν εμπόδισε την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ των δύο πλευρών.

Το κόστος της συμφωνίας ανέρχεται στις 700 χιλιάδες ευρώ πλέον ΦΠΑ και, σύμφωνα με πληροφορίες, η Vodafone θα λάβει ως προκαταβολή το 25%, ήτοι τις 175.000 ευρώ συν ΦΠΑ.