Νέα καταγγελία ανήλικης για τον ιερέα: Μου ζήτησε να του δείξω τα στήθη μου στην εξομολόγηση

Πήγα στο γραφείο του, εκεί απλά αρχίσαμε και συζητούσαμε. Ήταν φιλικός, αλλά με κοίταζε επίμονα και άσχημα και κατάλαβε ότι ένιωσα άβολα. Και μου λέει εδώ είσαι στον οίκο του Θεού, δεν θέλω να νιώθεις άβολα. Δεν είσαι άνετη. Του λέω εντάξει, ντρέπομαι. Και μου λέει ‘ανέβασε το σουτιέν σου και δείξε μου τα στήθη σου…

Μία νέα καταγγελία έρχεται στο φως για τον 37χρονο ιερέα στα Πατήσια, που έχει ήδη προφυλακιστεί για τον βιασμό ανήλικης.

Μία 16χρονη, η οποία γνώρισε τον ιερέα μέσω οικογενειακών φίλων, αποκαλύπτει τις ανήθικες προτάσεις που είχε δεχτεί από τον ιερέα, όταν η ίδια ήταν μόλις 14 ετών. Αρχικά, καταγγέλλει ότι ο ιερέας της έστελνε “αισχρά μηνύματα” μέσω Facebook, παρακαλώντας την να την πάρει η κάμερα και να του στείλει φωτογραφίες της, χωρίς ρούχα. Στη συνέχεια, περιγράφει ένα σοκαριστικό περιστατικό κατά τη διάρκεια εξομολόγησης, όταν ο ιερέας της ζήτησε να σηκώσει το σουτιέν της.

Μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η 16χρονη αναφέρει: “Πήγα στο γραφείο του, εκεί απλά αρχίσαμε και συζητούσαμε. Ήταν φιλικός, αλλά με κοίταζε επίμονα και άσχημα και κατάλαβε ότι ένιωσα άβολα. Και μου λέει ‘εδώ είσαι στον οίκο του Θεού, δεν θέλω να νιώθεις άβολα. Δεν είσαι άνετη’. Του λέω ‘εντάξει, ντρέπομαι’. Και μου λέει ‘ανέβασε το σουτιέν σου και δείξε μου τα στήθη σου’. Εκεί στο γραφείο… Εγώ έφυγα και από τότε έλεγε στους γονείς άσχημα πράγματα με αποτέλεσμα τα παιδιά και οι γονείς να μην μου μιλάνε πια”.

Όπως ανέφερε το κορίτσι, αποκάλυψε στους γονείς της τα όσα είχαν συμβεί και εκείνοι ήθελαν να κάνει καταγγελία. Ωστόσο, η ίδια δεν το έκανε, γιατί “είχα δει ότι η γυναίκα του τότε ήταν έγκυος στο 3ο παιδί και είχε άλλα δύο. Και να το έλεγα, ποιος θα με πιστέψει. Αφού είχε στρέψει ήδη όλους τους γονείς και τα παιδιά εναντίον μου”. “Κάνει πλύση εγκεφάλου σε παιδιά, που είναι πιο αγνά”, προσθέτει η 16χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO