Νέα κτηνωδία στο Μαρκόπουλο Ωρωπού-Έκαψαν αδέσποτο ζώο

Η κτηνωδία με το βασανισμό ζώων δυστυχώς συνεχίζεται, αυτή τη φορά με το κάψιμο ενός μικρού σκυλιού, στον Οικισμό Μεγάλο Πεύκο στο Μαρκόπουλο Ωρωπού.

Η εικόνα σοκάρει, αυτή είναι όμως η πραγματικότητα που πρέπει να τη συνειδητοποιήσουμε, καθώς τη βιώνουμε καθημερινά σε διάφορες περιοχές του Δήμου Ωρωπού, με ζώα κακοποιημένα, δηλητηριασμένα και εγκαταλελειμμένα.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης έδεσε με σκοινί το ζώο, για να μην μπορεί να ξεφύγει, και στη συνέχεια το έκαψε χωρίς οίκτο.

Ο άνθρωπος που βρήκε καμμένο το δύστυχο ζώο ειδοποίησε αμέσως τις αρχές και μαζί με τη Φιλοζωική Ωρωπού έκαναν καταγγελία, η οποία θα πάει στον Εισαγγελέα και θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Παράλληλα η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.

Για άλλη μια φορά με φρίκη βλέπουμε που μπορεί να φτάσει ένας αρρωστημένος ανθρώπινος νους και αντιλαμβανόμαστε ότι η κακοποίηση των ζώων δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος.

Η δικαιοσύνη όμως είναι πλέον σκληρή με τους δράστες τέτοιων απάνθρωπων περιστατικών και κάνουμε έκκληση όποιος γνωρίζει ή είδε κάτι από το απεχθές αυτό γεγονός να ενημερώσει την αστυνομία ώστε να συλληφθεί ο εγκληματίας και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.