Νέα κωλοτούμπα Καμμένου… κατάπιε την παραίτηση Μουζάλα – Η κυβέρνηση καλύπτει Μουζάλα

6.3.2016

Αμετακίνητος στη θέση του για αποπομπή του Γ. Μουζάλα εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένος μετά την συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση αλλά όχι τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γ. Μουζάλα ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για την Σύνοδο υπουργών Μεταναστευτικής Πολιτικής ενόψει της αυριανής Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός δεν έχει επικοινωνήσει με τον κ. Μουζάλα και αναμένει να ολοκληρωθεί η Σύνοδος για να έχει επαφή μαζί του. Όπως επίσης κι ότι ο αναπληρωτής υπουργός δεν έχει υποβάλλει την παραίτησή του.

Το πιο πιθανό είναι ο πρωθυπουργός να αναμένει και την αυριανή Σύνοδο Κορυφής όπου η συμμετοχή του κ. Μουζάλα κρίνεται αναγκαία και μετά να λάβει την όποια απόφαση. Το ερώτημα είναι ένα αυτό το σενάριο, που στόχο έχει  να κερδηθεί χρόνος ενόψει Συνόδου, θα το αποδεχτεί ο κ. Καμμένος.

Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη επιβεβαίωσε ότι ο κ. Μουζάλας αναχώρησε νωρίς το πρωί για Βρυξέλλες και δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει ο πρωθυπουργός μαζί του επισημαίνοντας ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη Σύνοδο Κορυφής