Νέα πνοή χρειάζεται το «καλάθι» του Παναθηναϊκού

19.11.2015

Όσοι υπολόγιζαν ότι ο φετινός Παναθηναϊκός μετά και τις δύο νίκες στο μπάσκετ επί του αιώνιου αντιπάλου του, του Ολυμπιακού θα είναι αχτύπητος, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν την άποψή τους.

Η αλήθεια είναι ότι παρά τις σημαντικές προσθήκες του Σάσα Τζόρτζεβιτς  με παίχτες εγνωσμένης αξίας η ομάδα δεν τσουλάει, κυρίως, στους αγώνες εκτός συνόρων. Οι αδυναμίες της είναι χτυπητές κι αν  σ αυτή τη φάση δεν κοστίζουν στο μέλλον μπορεί να αποδειχτούν οδυνηρές  Γι αυτό κι αναζητούνται παίχτες για να καλύψουν τα κενά στην περιφέρεια γιατί η ομάδα χωρίς τον αρχηγό της Δ. Διαμαντίδη παραπαίει. Αλλά ο «Μήτσος» δεν είναι πια έφηβος για να βγάζει άνετα σαράντα λεπτά κάθε τρεις μέρες,

Στον Μπράις Κότον έχει εστιάσει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς αναζητώντας έναν παίκτη για να ενισχύσει την περιφέρεια των «πρασίνων».

Ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ (1.85) αγωνίζεται φέτος στη θυγατρική των Σπερς στο ΝΒDL, Όστιν Τόρος, ενώ έχει αγωνιστεί και στο ΝΒΑ με τους Γιούτα Τζαζ. Είναι απόφοιτος του Providence στο NCAA.

Οι «πράσινοι» βιάζονται να ολοκληρώσουν άμεσα την απόκτηση ενός γκαρντ, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο δεύτερο γύρο της Α΄ φάσης της Euroleague.

Πάντως είναι εμφανές ότι  ο Παναθηναϊκός θέλει δουλειά κι ακόμη πως από τον πάγκο του λείπει και η φιγούρα του Αλβέρτη που έδινε πνοή.