Νέα σύλληψη διαρρήκτη από το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού

 Νέα σύλληψη διαρρήκτη Ρομά έγινε με επιτυχία από τους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού από την εξάρθρωση της πολυμελούς σπείρας Ρομά, που ήταν υπαίτιοι πολλών κλοπών στην περιοχή του Ωρωπού και των γύρω περιοχών, ακόμα και ληστείας στο δρόμο ενός υπερηλίκου στην περιοχή της Νέας Μάκρης, όταν στις 14 Απριλίου, κατά τις 14.00, συνελήφθη από την Ασφάλεια Ωρωπού ένας ακόμα άνδρας Ρομά.

Μεγάλη επιτυχία του Τ.Α. Ωρωπού-Εξαρθρώθηκε σπείρα που ρήμαζε σπίτια στον Ωρωπό

Αυτή τη φορά, ο δράστης είχε υπερπηδήσει την περίφραξη του σπιτιού και περιεργαζόταν την οικία, στην Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού.

Οι ύποπτες κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ωρωπού, οι οποίοι κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στο τμήμα, όπου εκεί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σεσημασμένο άτομο για παρόμοια αδικήματα και εξετάζεται η συμμετοχή του σε παρόμοιες πράξεις.

Δείτε Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι «χτυπούσε» η σπείρα διαρρηκτών του Ωρωπού και Ανατολικής Αττικής

Όπως διαπιστώνουμε, τα αντανακλαστικά των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας, είναι σε εγρήγορση και η δράση τους άμεση, οργανωμένη και αποτελεσματική για την πάταξη της εγκληματικότητας. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες κατάφεραν να εξαρθρώσουν σπείρα διαρρηκτών Ρομά που ρήμαζε τον Ωρωπό και περιοχές της Ανατολικής Αττικής και συνέλαβαν έναν ακόμα άνδρα Ρομά καθώς επιχειρούσε διάρρηξη σε σπίτι στην παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού.