Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης των δύο κοριτσιών από το Δήλεσι

Οι αδερφές επικοινώνησαν με τη μητέρα τους

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με την εξαφάνιση δύο αδελφών από το Δήλεσι, οι οποίες λείπουν από το σπίτι τους από τις 12 Μαρτίου. Όπως ανέφερε η μητέρα τους ζωντανά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Ε», τα δύο κορίτσια επικοινώνησαν μαζί της λέγοντάς της ότι είναι καλά στην υγεία τους, αλλά δεν αποκάλυψαν πού βρίσκονται.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα στην εκπομπή, τα κορίτσια της είπαν ότι βρίσκονται μαζί με έναν 18χρονο φίλο, ο οποίος και αυτός έχει εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα.

Ο νεαρός, ο οποίος είναι ενήλικος, είναι ανιψιός της γνωστής ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά, η οποία μίλησε στην εκπομπή και είπε ότι τις τελευταίες μέρες κάτι τον ανησυχούσε.

Η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε συγκεκριμένα: «Μίλησα με τα κορίτσια και μου είπαν ότι είναι με τον 18χρονο. Μου είπαν ότι είναι καλά και ότι “δεν θέλω”. Mου ανέφεραν ότι ξέρω ποιος είναι ο 18χρονος. Εγώ το ξέρω το παιδί, δεν έχω κάτι μαζί του. Έχω ρωτήσει για το παιδί. Δυσκολίες υπάρχουν πάντα και αν έχω κάνει κάτι σα μάνα ζητάω συγγνώμη. Θέλω τα παιδιά μου πίσω».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «είναι μαζί τα κορίτσια με τον 18χρονο, δεν μου είπαν πού είναι. Μετά μου έκλεισε το τηλέφωνο από μπαταρία. Αν τα παιδιά είχαν κάποιο πρόβλημα δεν είναι λύση να φύγουν από το σπίτι. Πρέπει να συζητούν με τους γονείς».

Η μητέρα τους απηύθυνε νέα έκκληση να επιστρέψουν και να λύσουν όλοι μαζί όποιο πρόβλημα υπάρχει ενώ υποσχέθηκε να μην τις μαλώσει.

Διαβάστε: Στο Ναύπλιο βρέθηκαν οι δύο αδελφές που εξαφανίστηκαν από το Δήλεσι-Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των γονέων τους

Διαβάστε: Βρέθηκαν οι δύο αδερφές που αγνοούνταν στο Δήλεσι. Δεν θέλουν να επιστρέψουν

Διαβάστε: Συναγερμός: Εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από το Δήλεσι Δήμου Τανάγρας

 

Comments are closed.