Νέα τροπή στο έγκλημα του 43χρονου στην Αθήνα

1.2.2016

Για έγκλημα τιμής κάνει λόγο ο Αλβανός ταξιτζής που σκότωσε με κλειδιά τον 43χρονο στο κέντρο της Αθήνα κι όχι η προτεραιότητα στο ταξί.

Νέα τροπή στην υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας στο κέντρο της Αθήνας, o δράστης υποστηρίζει πως δεν ήταν η προτεραιότητα στο ταξί η αίτια για την δολοφονία του άτυχου 43χρονου, αλλά το γεγονός ότι του πείραξε την αδερφή.

Ο 27χρονος Αλβανός που δεν δίστασε να χτυπήσει με κλειδιά στο λαιμό τον άτυχο 43χρονο προκαλώντας του σοβαρό τραύμα στον τράχηλο με αποτέλεσμα το θάνατό του λέει ότι όλα άρχισαν όταν ο άνδρας άρχισε να παρενοχλεί την αδελφή του που ήταν μεθυσμένη.

Όλα άρχισαν έξω από μπαρ στα πέριξ της πλατείας Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας. Ο άτυχος 43χρονος είχε πάει με την παρέα του να διασκεδάσει. Στο ίδιο μπαρ βρίσκονταν και ο 27χρονος Αλβανός με την αδελφή του και τη δική του παρέα.

Όπως υποστήριξε ο Αλβανός η αδελφή του ήταν σε κατάσταση μέθης. Βγήκε από το μπαρ και εκείνος λίγο αργότερα την ακολούθησε για να δει πως είναι. Τότε, όπως υποστήριξε, είδε από πάνω της τον 43χρονο να την παρενοχλεί,.

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες ήρθαν στα χέρια, αλλά το επεισόδιο γρήγορα έληξε και ο 43χρονος άνδρας κινήθηκε προς την κοντινή “πιάτσα” των ταξί. Λίγο πριν επιβιβαστεί σε ένα ταξί ο 27χρονος του επιτέθηκε. Αυτή τη φορά φαίνεται πως είχε βάλει ανάμεσα στα δάκτυλά του τα κλειδιά του και είχε σφίξει τη γροθιά του. Όταν άρχισε να χτυπά τον 43χρονο το κλειδί του προκάλεσε σοβαρό τραύμα στον τράχηλο.

Ο 43χρονος χωρίς να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασής του επιβιβάστηκε στο ταξί και έφυγε με κατεύθυνση το νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Το περιστατικό παρακολουθούσε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που συγκράτησε και τον αριθμό του ταξί, αλλά και τα στοιχεία του 27χρονου Αλβανού. Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο 43χρονος έχασε τη ζωή του έγινε αναζήτηση βάσει των στοιχείων που είχε συγκεντρώσει ο αστυνομικός και ο 27χρονος Αλβανός συνελήφθη. Ο 27χονος κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

newsit