Νέος έρωτας για Ελληνίδα ηθοποιό μετά τον πρόσφατο χωρισμό της!

Δεν λένε ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει; Στην περίπτωση, πάντως, της γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας, μάλλον ισχύει ότι μετά τον χωρισμό της, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο άλλου γοητευτικού άντρα.

Η εν λόγω καλλιτέχνις τον περασμένο Αύγουστο έδωσε τέλος στη σχέση της με τον σύντροφό της, ο οποίος ήταν μόλις 21 ετών. Ο λόγος; Το γεγονός ότι έπρεπε να κυνηγήσει τη λαμπρή καριέρα που ανοιγόταν μπροστά του, εκτός συνόρων όμως.

Η απόσταση που θα δημιουργούνταν ανάμεσα στο ζευγάρι αναπόφευκτα μιας και εκείνη έπρεπε να παραμείνει εδώ αφού ακολουθεί μία λαμπρή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής αλλά και του τραγουδιού, θα «ξέφτιζε» τη σχέση τους και τον έρωτά τους. Έτσι, και παρά το γεγονός ότι οι δυο τους ζούσαν ήδη κάτω από την ίδια στέγη, αποφάσισαν από κοινού πως έπρεπε να χωρίσουν.

Ο καιρός πέρασε και αυτός ο έρωτας φαίνεται πως έμεινε μία όμορφη και γλυκιά ανάμνηση και για τους δύο, αφού, όπως όλα δείχνουν, εκείνη είναι… αλλού!

Η ίδια η ηθοποιός και τραγουδίστρια, μάλιστα, ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία της με τον –όπως όλα δείχνουν- νέο σύντροφό της, την οποία συνόδευε με ένα γεμάτο νόημα μήνυμα.

Ο λόγος για την Τραϊάνα Ανανία και τον Γιώργο Γκροπάι.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έμεινε πολύ λίγο μόνη καθώς όπως φαίνεται βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο άλλου γοητευτικού άνδρα.

Το αποκάλυψε η ίδια ανεβάζοντας την εξής φωτογραφία με τον μήνυμα -όλο νόημα-: «Δεν είναι καλό για τον άνθρωπο να είναι μόνος. Είναι φυσικό για έναν άντρα και μία γυναίκα να ενωθούν με αγάπη και αρμονία για τη συνέχεια της δημιουργίας του Θού, της ανθρώπινης φυλής».

Μάλιστα, σύμφωνα με την Espresso, ο γοητευτικός άνδρας στο πλευρό της ονομάζεται Ιάκωβος Πρασάκης, είναι από τα Χανιά και ασχολείται με τη γυμναστική.

gossip-tv.gr