Νέος εξοπλισμός και έργα συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Ωρωπού ενόψει της έναρξης της σχολικής περιόδου 2021-22

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν γίνει ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά και η Πρωτοβάθμια και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ωρωπού κορυφώνουν τις προετοιμασίες τους ώστε όλα τα σχολεία να είναι εξοπλισμένα, λειτουργικά και καθαρά για να υποδεχτούν τα παιδιά μας για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά.

Oλα τα σχολεία ανακαινίστηκαν σύμφωνα με τις ανάγκες που υπήρχαν και είχαν καταγραφεί εγκαίρως ενώ σε 11 σχολεία που υπήρχε αίτηση για αναβάθμιση του εξοπλισμού παραδόθηκαν νέα θρανία, καρέκλες, βιβλιοθήκες, πίνακες, παιχνίδια και άλλα σχολικά υλικά.

Πρόκειται για υλικά που προέρχονται από την σημαντική υποστήριξη του Κτ.ΥΠ.

Η ενίσχυση συμφωνήθηκε στη συνάντηση της 17ης Ιουνίου μεταξύ του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη, του προέδρου των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ) Τίμο Κατσίπο, του Διευθύνοντα Συμβούλου Θανάση Γιάνναρη και του βουλευτή Αττικής Βασίλη Οικονόμου ο οποίος ανέλαβε και τη σχετική πρωτοβουλία ενίσχυσης των σχολείων του Δήμου μας.

Μεταξύ των σχολείων που θα λάβουν το νέο εξοπλισμό είναι το Ειδικό Νηπιαγωγείο Ωρωπού που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά. Τα υπόλοιπα είναι:

⦁ Ειδικό Δημοτικό

⦁ Νηπιαγωγείο Μαλακάσας

⦁ Νηπιαγωγείο Χαλκουτσίου

⦁ 2ο Νηπιαγωγείο Νέων Παλατίων

⦁ Νηπιαγωγείο Ωρωπού

⦁ Δημοτικό Ωρωπού

⦁ 2ο Δημοτικό Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων

⦁ 1ο Γυμνάσιο Χαλκουτσίου

⦁ 1ο Γυμνάσιο Σκάλας Ωρωπού

⦁ Γενικό Λύκειο Ωρωπού