Νέο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού

Νέο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων του Ωρωπού φέρνει στο τραπέζι των προτάσεων ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού, προκειμένου να εναρμονιστεί το ωράριο λειτουργίας με αυτό της Αθήνας.

Στη συνεδρίαση, της  Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου, του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου λήφθηκε η απόφαση να συγκληθεί, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Ωρωπού, στην αίθουσα του Σαπανίδειου Πνευματικού Κέντρου,  στη Σκάλα Ωρωπού.

Σύμφωνα με την πρόταση του Δ.Σ του Συλλόγου προτείνεται όλο το χρόνο τα καταστήματα να παραμένουν κλειστά κάθε Τετάρτη και κατ’ επιλογή κάθε Δευτέρα, τους χειμερινούς μήνες, από 1η Νοεμβρίου μέχρι 31η Μαρτίου. Όσον αφορά στο καθιερωμένο, επί σειρά ετών, κλείσιμο των καταστημάτων το απόγευμα της Τρίτης, με το νέο ωράριο τα καταστήματα θα είναι ανοικτά.  

Σε περίπτωση μη απαρτίας, καθώς χρειάζεται η παρουσία του 50% των ενήμερων μελών η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα 9 Οκτωβρίου, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Σε περίπτωση και πάλι μη απαρτίας τότε η τρίτη Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί  στις 16 Οκτωβρίου και πάλι στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, με οποιοδήποτε αριθμό τακτοποιημένων οικονομικά  μελών παρόντων.