Νίκος Γαλανός: Ο έρωτας είναι το άλφα και το ωμέγα, αυτό που κινεί ακόμη και βουνά

Ο Νίκος Γαλανός επιστρέφει στη μυθοπλασία μέσα από τη νέα δραματική σειρά του ΑΙpha «Έρωτας μετά».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη νέα δουλειά του, τι ήταν αυτό που τον κέντρισε στον ήρωα του και αν έχει ζήσει μεγάλους έρωτες.

Επιστρέφετε στη μυθοπλασία μέσα από τη νέα δραματική σειρά του ΑΙpha «Έρωτας μετά». Μιλήστε μας για τη νέα σας δουλειά.

«Συμμετέχω στα πρώτα δέκα επεισόδια της σειράς, η οποία κυρίως στηρίζεται στα δύο ζευγάρια και στα όσα συμβαίνουν μεταξύ τους. Είμαι ο Λύσανδρος, ο πατέρας του Κωνσταντίνου (Αντώνης Καρυστινός), έχω δημιουργήσει μια μεγάλη εταιρεία, την οποία παραχωρώ στον γιο μου, έχω πολλά προβλήματα με τη γυναίκα μου (Μπέτυ Λιβανού) και κάποια στιγμή κάνω μια σχέση με μια άλλη γυναίκα, τη Μάγδα (Αλεξάνδρα Παλαιολόγου).

Τι σας κέντρισε στον ήρωα;

«Είπα το «ναι» γιατί ο ρόλος μου έχει ενδιαφέρον, καθώς ο ήρωας βιώνει την κρίση και τη φθορά του χρόνου στη σχέση του με τη γυναίκα του αλλά και στην προσπάθεια να έρθει κοντά με τον γιο του. Αυτό έχει ένα κοινωνικό ενδιαφέρον και όταν διάβασα τις σκηνές είπα ότι είναι ένας ρόλος που θα ήθελα να παίξω».

Θα δούμε τον ήρωα να ερωτεύεται;

«Η σχέση του Λύσανδρου με τη σύζυγο του είναι διαλυμένη, γι’ αυτό και θα τον δούμε να δημιουργεί μια σχέση με μια συνεργάτιδα του».

Πώς είναι η συνεργασία σας με τις δύο γυναίκες της ζωής σας στο σίριαλ,την Μπέτυ Λιβανού και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου;

«Με την Αλεξάνδρα δουλέψαμε πρώτη φορά μαζί αυτό το λίγο διάστημα, οπότε μια χαρά. Με την Μπέτυ έχουμε μια σχέση χρόνων, έχουμε δουλέψει μαζί αρκετές φορές, είμαστε πολύ αγαπημένοι».

Ο έρωτας για εσάς τι είναι; Έχετε ζήσει μεγάλους έρωτες;