Νίκος Πέππας: “Ανίκανη η πολιτεία να προστατεύσει όλους όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη”

 

Αναφορά στην αδιαφορία της πολιτείας έκανε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική Νίκος Πέππας, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του στην εκδήλωση κοπής πίτας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Παραπληγικών και Ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Κατά το χαιρετισμό του ο Νίκος Πέππας μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ειδικά αυτές που παρουσιάζουν κάποια μορφής αναπηρία και που ξεπερνούν το 10% του πληθυσμού μας – βιώνουν με το χειρότερο τρόπο τη βαρβαρότητα των μνημονίων και την ανικανότητα της πολιτείας να προστατεύσει όλους όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η νέα Διοίκηση της Αττικής που θα προκύψει μετά τις εκλογές του Μαΐου με Περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη, θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της προκειμένου να δημιουργήσει τις υποδομές αλλά και τις προϋποθέσεις για ισότιμη πρόσβαση σε ευκαιρίες και αξιοπρεπή διαβίωση. Η ευαισθησία του Γιώργου Πατούλη ως ιατρού αλλά και ως αυτοδιοικητικού με πλούσιο έργο σε δράσεις κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης όπως και η δική μου είναι υψηλή και δεδομένη».

Γραφείο τύπου Νίκου Πέππα

Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Αν. Αττικής
“Νέα Αρχή για την Αττική – Γιώργος Πατούλης”

τ. Αντινομάρχη Ανατολικής Αττικής
πρώην αναπληρωτή Δημάρχου Διονύσου