Νεκροί δύο Βέλγοι στο Ρέθυμνο. Ανασύρθηκαν από τη θάλασσα σε κωματώδη κατάσταση

Νεκροί δύο Βέλγοι στο Ρέθυμνο οι οποίοι ανασύρθηκαν από τη θάλασσα σε κωματώδη κατάσταση και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους στο νοσοκομείο της πόλης.

Τη ζωή τους έχασαν από πνιγμό δύο Βέλγοι τουρίστες, οι οποίοι, παρά τη θαλασσοταραχή που επικρατούσε, μπήκαν στη θάλασσα, σε κεντρική παραλία του θαλάσσιου μετώπου της πόλης, για να κολυμπήσουν.

Κολυμβητές αντιλήφθηκαν πως κινδυνεύουν και άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για την ανάσυρσή τους από τη θάλασσα. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους δύο μεσήλικες άνδρες και τους μετέφεραν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο τους.

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Ρέθυμνο, προκάλεσε πτώση και τραυματισμός 50χρονης, υπηκόου Ουκρανίας, η οποία βρέθηκε στο φαράγγι του Αγίου Αντωνίου Πατσού, για περιπατητική εκδρομή. ‘

Άνδρες της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με ενημέρωση από το συντονιστικό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης, προσέγγισαν τη γυναίκα και τη μετέφεραν στην έξοδο του φαραγγιού, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.