Νεκρό βρέθηκε νεογέννητο πεταμένο στα σκουπίδια τυλιγμένο με σεντόνι στην Πετρούπολη

Μέσα σε ένα σεντόνι, μέσα στα αίματα και τυλιγμένο ακόμη με τον ομφάλιο λώρο, ένα νεογέννητο βρέφος. Το άτυχο αγγελούδι είδε το σκληρό πρόσωπο της ζωής πριν προλάβει να  ζήσει. Του έβαλαν χαρτοπετσέτες στο στοματάκι του για να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την αναπνοή του.

Δεν είναι γνωστό, ακόμα πότε εγκαταλείφθηκε το άτυχο βρέφος στον κάδο όπου βρέθηκε νεκρό. Γυναίκα κάτοικος της περιοχής είπε ότι είδε το σεντόνι στον κάδο από χθες το βράδυ. Αλλά δεν πήγε το μυαλό της σε τέτοιο κακό. «Συνέχεια αφήνουν ρούχα» λέει στην κάμερα.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το  βρέφος  που βρέθηκε πεταγμένο σε σκουπίδια στην Πετρούπολη.

Το βρέφος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη από έναν ρακοσυλλέκτη. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες το βρήκε τυλιγμένο μέσα σε ένα σεντόνι και είχε πάνω του τον ομφάλιο λώρο κάτι που σημαίνει πως γεννήθηκε λίγες ώρες πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν στα χέρια τους πλάνα από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως ίσως να εγκατέλειψαν το βρέφος στον κάδο το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα.

Η νεκροψία νεκροτομή θα γίνει σήμερα Τρίτη (27.02.2018).