Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;»

Η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως μετά τα σχόλια των τελευταίων ημερών για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την περίοδο της συνεργασίας της με τον Alpha.

Με αφορμή το ξέσπασμα της Φωτεινής Πετρογιάννη στο Πρωινό, η Νικολέττα Ράλλη ανέφερε μέσα από την εκπομπή της:

«Τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη που είχε οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακό είναι; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Γιατί εκεί, συγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ να πω οτι τη συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ όμως τους γλείφτες».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Να μην φοβάσαι να χάσεις τη δουλειά σου και δεν το λέω επειδή είμαι η Ωνάση και σας το λέω αυτό εκ του ασφαλούς και εγώ έχασα δυο χρόνια τη δουλειά μου κι όχι επειδή ήμουν μάνα, για άλλους λόγους και μακάρι να μπορούσα να βγω να πω το γιατί με είχαν παγιδεύσει και δεν μπόρεσα να βρω πουθενά δουλειά.

Έδινα το χέρι και την επόμενη μέρα δεν με έπαιρναν ποτέ για δουλειά. Είναι μορφή κακοποίησης, είναι μορφή κλίκας. Όλα αυτά δεν έγιναν επειδή δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου, αλλά επειδή ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι δημόσιες σχέσεις», είπε η Νικολέττα Ράλλη στον αέρα της εκπομπής της, “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο”

tlife.gr