Ντέμη Σταματελιά: Η εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος και η αγάπη της για τη γυμναστική

Η Ντέμη Σταματελιά στα 27 της χρόνια διαπρέπει στο χώρο της γυμναστικής και έχει κάνει και ένα δυνατό πέρασμα από την ομορφιά μέσα από διαγωνισμό όπου και κατέκτησε τίτλο.

Κατάγεται από την Καλαμάτα αλλά τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Δραστηριοποιείται όμως και στα δύο αυτά μέρη εφόσον διατηρεί Γυμναστήριο στην Καλαμάτα. Παράλληλα στην Αθήνα εργάζεται ως bikini model και ως personal trainer. Κάνει coach σε γνωστούς αθλητές και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Στο βιογραφικό της υπάρχει και η εποχή που εργάστηκε ως αθλητικογράφος στην τηλεόραση.

Έχει συμμετοχές σε διαγωνισμούς ομορφιάς με διακρίσεις όπως αυτός της Miss young 2011 στα Πελοποννησιακά καλλιστεία & τον Miss environment Greece 2021 όπου και εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Ινδία. Επίσης έχει στην συλλογή της και το βραβείο της Μiss Τουρισμός.

Πριν λίγες μέρες την είδαμε στο Θέατρο Άλσος όπου παρακολούθησε την παράσταση «Τι φάση πάλι ρε;» όπου και έλαμψε με την παρουσία της. Αγαπάτε τη φωτογραφία έχεις στόχους, όνειρα και είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόκληση αφορά την δική της προβολή μιας και αγαπάει και τον χώρο της showbiz αλλά και τον αθλητισμό. Ένα κορίτσι γεμάτο υποσχέσεις που το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να μας απασχολήσει με όσα ετοιμάζει αλλά και με τις καλοκαιρινές τις εξορμήσεις μιας και διαθέτει τέλειες αναλογίες και μοιράζεται συχνά με τους Followers της φωτογραφίες από την παραλία και όχι μόνο…