Η μία και μοναδική Ντέμι Μουρ συνεχίζει τις διακοπές της στην Κρήτη, ποζάρει με μπικίνι, και «γονατίζει» το Instagram με τα χιλιάδες like και τα σχόλια από τα εκατομμύρια θαυμαστές της.
Η Ντέμι Μουρ συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα, και απολαμβάνει τις βουτιές της στις καταγάλανες παραλίες.
Η χολιγουντιανή ηθοποιός βάφτισε την κόρη του επιχειρηματικού ζεύγους, Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, στον Ξερόκαμπο Σητείας.
Η Ντέμι Μουρ, μετά την λαμπερή βάπτιση, θέλησε να παραμείνει στην Ελλάδα, συνεχίζοντας έτσι τις διακοπές της στην Κρήτη.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η ίδια μοιράζεται σχετικές φωτογραφίες και βίντεο από την παραμονή της στην Ελλάδα, με πιο πρόσφατες τις ολόσωμες φωτογραφίες από το ξενοδοχειακό συγκρότημα στο οποίο και διαμένει.