Νταϊάνα: Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αίσθηση! Ο γάμος, η απιστίες και η μάχη με την βουλιμία

Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αίσθηση για τη σχέση και τον γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνας με τον πρίγκιπα Κάρολο, αναμένεται να έρθουν στο φως στη βρετανική τηλεόραση τον επόμενο μήνα, έπειτα από χρόνια αντιπαράθεσης με τη βασιλική οικογένεια σχετικά με τις ηχογραφήσεις.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έδινε μάχη για πολλά χρόνια με τη βουλιμία και υπέστη σημαντική φυσική κατάπτωση, όταν έμαθε για τις απιστίες του συζύγου της και διαδόχου του θρόνου της Αγγλίας. Αυτά ισχυρίζονται στενοί φίλοι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, όπως η δασκάλα μπαλέτου που της έκανε μαθήματα, Αν Άλαν, αλλά και ο γιατρός Τζέιμς Κόλθαρστ.

Μιλώντας στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της υποστηρίζουν ότι ο κόσμος της Νταϊάνα γύρισε ανάποδα όταν αντιλήφθηκε πως ο σύζυγός της ήταν άπιστος και την απατούσε με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, κάτι που την έβαλε σε έναν φαύλο κύκλο για πολλά χρόνια.

«Μπορούσε να δει κάποιος ότι έσβηνε σωματικά» λέει ο Κόλθαρστ και προσθέτει: «Ήταν ξεκάθαρο σε όλους εμάς που τη γνωρίζαμε ότι η βουλιμία ήταν μια αντίδραση στις συνθήκες μέσα στις οποίες βρέθηκε».

Στις ηχογραφήσεις που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτεται ότι η Νταϊάνα ήταν τόσο συγκλονισμένη από την απιστία, που πήγε μέχρι και στη βασίλισσα Ελισάβετ για να ζητήσει συμβουλές, κάτι που άφησε τη μονάρχη άφωνη.

«Πήγα στη βασίλισσα και της είπα: Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Και μου απάντησε: «Ούτε εγώ ξέρω τι πρέπει να κάνεις». Ο Κάρολος είναι απελπισμένος Και αυτό ήταν όλο. Αυτό ήταν η… «βοήθεια»», αναφέρει η Νταϊάνα.

Επίσης, η ίδια, μιλά και για τον αντίκτυπο ενός ειδυλλίου της με έναν μυστηριώδη άνδρα. Η ασυνήθιστη αυτή σχέση μονοπώλησε για λίγο τις σκέψεις της, μέχρι που η βασιλική οικογένεια άρχισε να την υποπτεύεται.

«Στα 24 μου ένιωθα βαθιά ερωτευμένη με κάποιον που ήταν μέρος όλου αυτού του σκηνικού. Και όταν αυτό άρχισε να βγαίνει προς τα έξω, και μετά εκείνος σκοτώθηκε», λέει η πριγκίπισσα.

Πολλοί θεωρούν ότι η Νταϊάνα αναφέρεται στα συναισθήματά της για τον Barry Mannakee, μέλος της ομάδας της βασιλικής προστασίας, ο οποίος αργότερα σκοτώθηκε σε τροχαίο με μοτοσικλέτα.

Τα βίντεο γράφτηκαν στο ανάκτορο του Κέσινγκτον το 1993 από τον καθηγητή ορθοφωνίας της, Πίτερ Σέτελεν. Η ίδια, του είχε πει ότι η βασιλική οικογένεια είχε υποψίες για την ερωτική της τρέλα με τον Mannakee, αλλά ποτέ δεν βρήκε αποδείξεις.

https://youtu.be/Rwrd6SyTshQ

etypos