Ντόρα Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση είναι διαπιστωτική και δεν έχει προτάσεις

16.2.2016

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η κα Ντόρα Μπακογιάννη ότι είναι διαπιστωτική και δεν έχει προτάσεις, μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

Η πρώην υπουργός τόνισε ότι «Η κυβέρνηση μοιρολατρικά μας προειδοποιεί ότι θα κλείσουν τα σύνορα, αντί να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο»,σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

«Η απουσία από την ελληνική πλευρά στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια στο Μόναχο, ενώ συμμετείχαν όλες οι χώρες, είναι ακατανόητη», πρόσθεσε η κυρία Μπακογιάννη, επισημαίνοντας πως «οι βασικοί πυλώνες σταθερότητας στην Ευρώπη απειλούνται. Υπάρχει ένα ρήγμα μεταξύ των χωρών του Visegrad και των παλαιών χωρών της Ευρώπης». «Με μια αξιοπιστία μειωμένη και με μια Ευρώπη με ρήγμα, η Ελλάδα βρίσκεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση», τόνισε η κυρία Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι το κόμμα της δεν ζητά εκλογές, «αλλά αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, ας έρθει στη Βουλή και η ΝΔ θα αναλάβει τις ευθύνες της».

«Αντί να αφήσουν το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο να τηρήσει κανόνες, ο υπουργός παρεμβαίνει για να ορίσει ποιός θα χάσει ή θα κερδίσει τα λεφτά του», σημείωσε, σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.